Prez napisał(a):apropos tej autostrady, wszyscy przepisowo jadą 100km/h, czy raczej tak mniej więcej ?
Prez napisał(a):W ogóle, jakie masz wrażenia z jazdy po drogach w Montenegro ? Jaki stan nawierzchni, oznakowanie dróg ?
Prez napisał(a):czy dużo patroli na trasie ?
Prez napisał(a):Paliwo gdzie tankowaliście, na jakichś konkretnych stacjach firmowych czy bez znaczenia ?
Artur.m napisał(a):...
marekkowalak napisał(a):Jakie wrażenia z Petrovaca?
Wybieram się w przyszłym roku, jestem już praktycznie zdecydowany, ale chętnie poczytam informacje
marekkowalak napisał(a):Artur.m napisał(a):...
Jakie wrażenia z Petrovaca?
Wybieram się w przyszłym roku, jestem już praktycznie zdecydowany, ale chętnie poczytam informacje z pierwszej ręki.
Prez napisał(a):No dobra "packing" w piątek, a w sobotę rano wyjazd. Dziękuję wszystkim forumowiczom za informacje, no i do zobaczenia w Ulcinj
Bosm@n napisał(a):michaldroszcz napisał(a):Witajcie. Proszę poradźcie mi gdzie pojechać "na pierwszy raz" do Czarnogóry? Oczywiście chodzi mi o wybrzeże. Będę jechał autem z okolic Lublina ok 20 lipca. Wiele razy byłem w Chorwacji ale chciałbym w tym roku coś innego zrobić. Może jakieś krótkie porady? Jechać przez BiH czy Serbię żeby było najwygodniej?
Ja z Wrocławia jade z noclegiem w Budapeszcie, i Sarajewie. Bijela - zatoka Kororska.
yanek37 napisał(a):te kiero napisał(a):Jak jedziesz od strony HR, to na pierwszej stacji Petrol w Herceg Novi, kupisz kartę Telenor Turistićki Prepejd Paketi z pakietem jaki Ci potrzebny. Aktywujesz i masz.
Dzięki..
Pozdrawiam
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора