Witam bywalców.Od dwóch tygodni szperam po forum w poszukiwaniu natchnienia tzn. zdecydowałam się na wakacje tydzień Czarnogóra (kwatera)/tydzień Cro(namiot). To co przeczytałam o Montenegro wygląda zdecydowanie zachęcająco, tylko że.... pozostaje mi przekonać nieprzekonanego męża. Wybieramy się początkiem sierpnia z 4-letnim synem i poszukuję sprawdzonych informacji o miejscach, w których warto zakotwiczyć w Czarnogórze-raczej mniejsze niż duże, fajna plaża, na której można znaleźć kawałek miejsca początkiem sierpnia, dobra baza wypadowa. Z tego co tu wyczytałam wolałabym okolice bliżej Boki Kotorskiej niż Ulcina (wyrazu podziwu dla wiolak3 za montenegro-story)
Czy można prosić o propozycje miejsc z opisem - byliście, widzieliście, pomóżcie! Może ktoś ma namiary na jakieś sprawdzone kwaterki (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) ?
Wiem, że jest forum o Czarnogórze(http://www.softlakecity.com/forum/), ale tu jakby większy ruch...
Z góry dzięki za jakikolwiek odzew (tempus fugit, a mąż dalej nie daje się przekonać)