Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra-plany na 2007

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
wojtek.23
Odkrywca
Czarnogóra-plany na 2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek.23 » 20.09.2006 11:57

Witam wszystkich Forumowiczów.
Byłem dopiero dwa razy w Cro. Jestem nią zauroczony i planuję już wakacje 2007. Myślałem oczywiście o Cro, ale po przeczytaniu wielu relacji i opini o Czarnogórze chciałbym tam pojechać.
Ponieważ jeżdzimy w dwie rodziny i nasi kompani nie wyobrażają sobie jazdy " w ciemno " prosiłbym o namiary na sprawdzone apartamenty.
Interesuje nas przede wszystkim cisza, spokój, bliskość morza i przyzwoite warunki. Potrzebujemy dwa apartamenty 2+2.
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. Wojtek
iwona_73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona_73 » 01.10.2006 12:33

Ja też proszę o ewentualne namiary na Czarnogórę..:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
Granisevic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Granisevic » 18.10.2006 11:57

jesli interesuje was cisza i spokoj to raczej nie polecam Budvy
predzej Sv.Stefan w okolicy, w kazdym razie jakas mniejsza miescina
boybondek
Odkrywca
Temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 04.01.2007 20:35

Witam, ja też jestem zainteresowany wakacjami w Czarnogórze. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.01.2007 20:41

Jest forum o Czarnogórze, może tam coś znajdziecie:
http://www.softlakecity.com/forum/
I troszkę poszukajcie na Cro.pl- kto szuka, ten znajdzie:
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

:wink: :papa:
lucy63
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucy63 » 20.01.2007 12:04

W Ulcin jest mnóstwo kwater do wynajęcia za niewielkie pieniądze - u zwykłych - nie związanych z turystycznym biznesem ludzi, którzy zwyczajnie chcą zarobić. Wcześniejsza rezerwacja jest bezpieczna ale finansowo dużo mniej opłacalna. Jeśli ktoś nie potrzebuje koniecznie apartamentu z widokiem na morze i może się przejść kilka ulic do plaży to może liczyć na kwaterę nawet za 3-4 euro za osobę. Pozdrawiam :papa: :hut:
remikremek
Plażowicz
fotki z Czarnogóry

Nieprzeczytany postnapisał(a) remikremek » 29.01.2007 12:52

Służe kilkoma fotkami z Czarnogóry na www.jezo.info Może zapragniecie odwiedzieć te miejsca ? Pozdrawiam
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 02.02.2007 19:30

lucy63 napisał(a):W Ulcin jest mnóstwo kwater do wynajęcia za niewielkie pieniądze - u zwykłych - nie związanych z turystycznym biznesem ludzi, którzy zwyczajnie chcą zarobić. Wcześniejsza rezerwacja jest bezpieczna ale finansowo dużo mniej opłacalna. Jeśli ktoś nie potrzebuje koniecznie apartamentu z widokiem na morze i może się przejść kilka ulic do plaży to może liczyć na kwaterę nawet za 3-4 euro za osobę. Pozdrawiam :papa: :hut:
W Ulcin jest dużo kwater jak wszędzie w Czarnogórze na wybrzeżu ale na pewno nie sa to kwatery po 3 - 4 euro a przynajmniej nie są to takie w których da się mieszkać nawet przy minimalnych wymogach. [wiem coś o tym z autopsji]Za tak zwaną normalną kwaterke trzeba liczyć co najmniej 8-10 euro od osoby w czerwcu ,pózniej parę euro więcej .Pozdrav.
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 08.03.2007 21:04

niewiem czemu sie tak zbulwersowales tymi 3-4 euro ....My w tamtym rpku w Ulcin dorwalismy wkatery po 12 euro za 2+ dziecko .A dokladniej to po 12 euro za dwie rodziny z dwójkiem dzieci i jedna rodzina z jednym dzieckiem :) Kwatery byly OK. Nieskorzystalismy tylko dlatego ze jakos nie podeszło nam samo Ulcijn. Niewiem czemu ale tak wyszlo. Dodam ze wcale nie szukalismy kwater tylko sami nas "namierzyli". Wrócilismy w ok Petrovac -Budwa a dokladniej Rezevici i placilismy po ......35 euro za rodzine :):):) ale full wypas ...pozdrawiam
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 09.03.2007 12:31

Trochę mnie "zapłodniliście" tą Czarnogórą i sam zacząłem drążyć temat.

http://plaze.onet.pl/1,36,8,519494,1507 ... forum.html

http://www.nocowanie.pl/czarnogora/

http://www.czarnogora.pl/

Planuję wybrać się "na odmor" do Molunatu, a stamtąd to już "rzut beretem" do Montenegro. Muszę tam się wybrać na rekonesans. :hut:
ela100
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ela100 » 09.03.2007 12:44

Bylam w zeszlym roku w Budvie-suuuuuuuuuuuuuper i taniej niz w cro:(
polecam:)
Polecam tez organizatora mojego pobytu-GandalfTravel :D
w tym roku maja również ofertę lotniczą:))))))
pozdrav,E
Pinezka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinezka » 29.06.2007 14:55

Hej!
Na początek napiszę tyle - polecam gorąco wypad do Czarnogóry !
Dla Wszystkich, którzy szukają :
- folkloru
- super widoków, zabytków, przestrzeni
- różnorodności ( bo wybrzeże to nie wszystko :))
W zeszłym roku pracowałam tak jako rezydentka, w tym roku niestety już nie mogłam :(
Jeżeli chodzi o noclegi, to jest tam sporo kwater, więc nie powinno być problemu. Miejsce godne polecenia :
Petrovac - trochę turystów( oczywiście bez porównania do liczby turystów w Budvie ) , ale jest tam ładnie i milutko.
Mam namiary też do kilku villi z innych miejsc, więc w razie pytań chętnie pomogę.
Pozdrawiam :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 29.06.2007 17:33

Kto nie czytał naszej ubiegłorocznej relacji z Czarnogóry to zapraszam : forum/viewtopic.php?p=145144#145144 :D
wojtek.23
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek.23 » 29.06.2007 19:02

Pinezka napisał(a):Hej!
Na początek napiszę tyle - polecam gorąco wypad do Czarnogóry !
Dla Wszystkich, którzy szukają :
- folkloru
- super widoków, zabytków, przestrzeni
- różnorodności ( bo wybrzeże to nie wszystko :))
W zeszłym roku pracowałam tak jako rezydentka, w tym roku niestety już nie mogłam :(
Jeżeli chodzi o noclegi, to jest tam sporo kwater, więc nie powinno być problemu. Miejsce godne polecenia :
Petrovac - trochę turystów( oczywiście bez porównania do liczby turystów w Budvie ) , ale jest tam ładnie i milutko.
Mam namiary też do kilku villi z innych miejsc, więc w razie pytań chętnie pomogę.
Pozdrawiam :)

Witam. Jeśli możesz to będę wdzięczny za namiary na apartamenty w Czarnogórze, jeśli to możliwe to z niewielkim opisem. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
czakigc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czakigc » 19.07.2007 05:34

Bylem w Ulcinj. Wrócilem 08.07.07. Mieszkalem na starym mieście z pięknym widokiem na może. Z tarasu panorama na morze 180 stopni.
Rodzina 2+2, czyli 2 pokoje z lazienką, kuchnia wspólna 35 EUR.
Może i drogo na Czarnogórę, ale jeszcze nigdy na wyjeździe nie mialem takiego pieknego widoku :D . Dlatego nie szukale dalej. Niedogodnością bylo to że samochód zostal na dole na parkingu pod murami, a rzeczy trzebabylo wtaczyc na górę na plecach. Gospodaż pomógl w tym niewdzięcznym zajęciu :P
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies