Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra-plany na 2007

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
wojtek.23
Odkrywca
Czarnogóra-plany na 2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek.23 » 20.09.2006 10:57

Witam wszystkich Forumowiczów.
Byłem dopiero dwa razy w Cro. Jestem nią zauroczony i planuję już wakacje 2007. Myślałem oczywiście o Cro, ale po przeczytaniu wielu relacji i opini o Czarnogórze chciałbym tam pojechać.
Ponieważ jeżdzimy w dwie rodziny i nasi kompani nie wyobrażają sobie jazdy " w ciemno " prosiłbym o namiary na sprawdzone apartamenty.
Interesuje nas przede wszystkim cisza, spokój, bliskość morza i przyzwoite warunki. Potrzebujemy dwa apartamenty 2+2.
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. Wojtek
iwona_73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona_73 » 01.10.2006 11:33

Ja też proszę o ewentualne namiary na Czarnogórę..:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
Granisevic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Granisevic » 18.10.2006 10:57

jesli interesuje was cisza i spokoj to raczej nie polecam Budvy
predzej Sv.Stefan w okolicy, w kazdym razie jakas mniejsza miescina
boybondek
Odkrywca
Temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 04.01.2007 19:35

Witam, ja też jestem zainteresowany wakacjami w Czarnogórze. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.01.2007 19:41

Jest forum o Czarnogórze, może tam coś znajdziecie:
http://www.softlakecity.com/forum/
I troszkę poszukajcie na Cro.pl- kto szuka, ten znajdzie:
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

:wink: :papa:
lucy63
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lucy63 » 20.01.2007 11:04

W Ulcin jest mnóstwo kwater do wynajęcia za niewielkie pieniądze - u zwykłych - nie związanych z turystycznym biznesem ludzi, którzy zwyczajnie chcą zarobić. Wcześniejsza rezerwacja jest bezpieczna ale finansowo dużo mniej opłacalna. Jeśli ktoś nie potrzebuje koniecznie apartamentu z widokiem na morze i może się przejść kilka ulic do plaży to może liczyć na kwaterę nawet za 3-4 euro za osobę. Pozdrawiam :papa: :hut:
remikremek
Plażowicz
fotki z Czarnogóry

Nieprzeczytany postnapisał(a) remikremek » 29.01.2007 11:52

Służe kilkoma fotkami z Czarnogóry na www.jezo.info Może zapragniecie odwiedzieć te miejsca ? Pozdrawiam
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 02.02.2007 18:30

lucy63 napisał(a):W Ulcin jest mnóstwo kwater do wynajęcia za niewielkie pieniądze - u zwykłych - nie związanych z turystycznym biznesem ludzi, którzy zwyczajnie chcą zarobić. Wcześniejsza rezerwacja jest bezpieczna ale finansowo dużo mniej opłacalna. Jeśli ktoś nie potrzebuje koniecznie apartamentu z widokiem na morze i może się przejść kilka ulic do plaży to może liczyć na kwaterę nawet za 3-4 euro za osobę. Pozdrawiam :papa: :hut:
W Ulcin jest dużo kwater jak wszędzie w Czarnogórze na wybrzeżu ale na pewno nie sa to kwatery po 3 - 4 euro a przynajmniej nie są to takie w których da się mieszkać nawet przy minimalnych wymogach. [wiem coś o tym z autopsji]Za tak zwaną normalną kwaterke trzeba liczyć co najmniej 8-10 euro od osoby w czerwcu ,pózniej parę euro więcej .Pozdrav.
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 08.03.2007 20:04

niewiem czemu sie tak zbulwersowales tymi 3-4 euro ....My w tamtym rpku w Ulcin dorwalismy wkatery po 12 euro za 2+ dziecko .A dokladniej to po 12 euro za dwie rodziny z dwójkiem dzieci i jedna rodzina z jednym dzieckiem :) Kwatery byly OK. Nieskorzystalismy tylko dlatego ze jakos nie podeszło nam samo Ulcijn. Niewiem czemu ale tak wyszlo. Dodam ze wcale nie szukalismy kwater tylko sami nas "namierzyli". Wrócilismy w ok Petrovac -Budwa a dokladniej Rezevici i placilismy po ......35 euro za rodzine :):):) ale full wypas ...pozdrawiam
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 09.03.2007 11:31

Trochę mnie "zapłodniliście" tą Czarnogórą i sam zacząłem drążyć temat.

http://plaze.onet.pl/1,36,8,519494,1507 ... forum.html

http://www.nocowanie.pl/czarnogora/

http://www.czarnogora.pl/

Planuję wybrać się "na odmor" do Molunatu, a stamtąd to już "rzut beretem" do Montenegro. Muszę tam się wybrać na rekonesans. :hut:
ela100
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ela100 » 09.03.2007 11:44

Bylam w zeszlym roku w Budvie-suuuuuuuuuuuuuper i taniej niz w cro:(
polecam:)
Polecam tez organizatora mojego pobytu-GandalfTravel :D
w tym roku maja również ofertę lotniczą:))))))
pozdrav,E
Pinezka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinezka » 29.06.2007 13:55

Hej!
Na początek napiszę tyle - polecam gorąco wypad do Czarnogóry !
Dla Wszystkich, którzy szukają :
- folkloru
- super widoków, zabytków, przestrzeni
- różnorodności ( bo wybrzeże to nie wszystko :))
W zeszłym roku pracowałam tak jako rezydentka, w tym roku niestety już nie mogłam :(
Jeżeli chodzi o noclegi, to jest tam sporo kwater, więc nie powinno być problemu. Miejsce godne polecenia :
Petrovac - trochę turystów( oczywiście bez porównania do liczby turystów w Budvie ) , ale jest tam ładnie i milutko.
Mam namiary też do kilku villi z innych miejsc, więc w razie pytań chętnie pomogę.
Pozdrawiam :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 29.06.2007 16:33

Kto nie czytał naszej ubiegłorocznej relacji z Czarnogóry to zapraszam : forum/viewtopic.php?p=145144#145144 :D
wojtek.23
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek.23 » 29.06.2007 18:02

Pinezka napisał(a):Hej!
Na początek napiszę tyle - polecam gorąco wypad do Czarnogóry !
Dla Wszystkich, którzy szukają :
- folkloru
- super widoków, zabytków, przestrzeni
- różnorodności ( bo wybrzeże to nie wszystko :))
W zeszłym roku pracowałam tak jako rezydentka, w tym roku niestety już nie mogłam :(
Jeżeli chodzi o noclegi, to jest tam sporo kwater, więc nie powinno być problemu. Miejsce godne polecenia :
Petrovac - trochę turystów( oczywiście bez porównania do liczby turystów w Budvie ) , ale jest tam ładnie i milutko.
Mam namiary też do kilku villi z innych miejsc, więc w razie pytań chętnie pomogę.
Pozdrawiam :)

Witam. Jeśli możesz to będę wdzięczny za namiary na apartamenty w Czarnogórze, jeśli to możliwe to z niewielkim opisem. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
czakigc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czakigc » 19.07.2007 04:34

Bylem w Ulcinj. Wrócilem 08.07.07. Mieszkalem na starym mieście z pięknym widokiem na może. Z tarasu panorama na morze 180 stopni.
Rodzina 2+2, czyli 2 pokoje z lazienką, kuchnia wspólna 35 EUR.
Może i drogo na Czarnogórę, ale jeszcze nigdy na wyjeździe nie mialem takiego pieknego widoku :D . Dlatego nie szukale dalej. Niedogodnością bylo to że samochód zostal na dole na parkingu pod murami, a rzeczy trzebabylo wtaczyc na górę na plecach. Gospodaż pomógl w tym niewdzięcznym zajęciu :P
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone