A może to nie było morze .czakigc napisał(a): 08.07.07. Mieszkalem na starym mieście z pięknym widokiem na może.
Zarówno w Chorwacji jak i w Czarnogórze gospodarze są bardzo mili.Gospodaż pomógl w tym niewdzięcznym zajęciu
A może to nie było morze .czakigc napisał(a): 08.07.07. Mieszkalem na starym mieście z pięknym widokiem na może.
Zarówno w Chorwacji jak i w Czarnogórze gospodarze są bardzo mili.Gospodaż pomógl w tym niewdzięcznym zajęciu
Pinezka napisał(a):Hej!
Jeżeli chodzi o noclegi, to jest tam sporo kwater, więc nie powinno być problemu. Miejsce godne polecenia :
Petrovac - trochę turystów( oczywiście bez porównania do liczby turystów w Budvie ) , ale jest tam ładnie i milutko.
Mam namiary też do kilku villi z innych miejsc, więc w razie pytań chętnie pomogę.
Pozdrawiam
Grzech45 napisał(a):Witam!
Ja również do Pinezki - gdybyś mogła poratować krajana z nad zimnego morza jakimiś namiarami. Wstępnie wytypowałem miejscowości Canj, Buljarica Lucice (to chyba już Petrovac).
Dziękuje z góry - mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aha - wyjazd ok 25 sierpnia.
Grzech45 napisał(a):Dzięki za życzenia!
A co do podesłania paru linków - Bardzo chętnie jeśli nie sprawi to kłopotu Andrzejowi Sopockiemu
z góry dziękuję
kresselack napisał(a):Hej!
Andrzej G napisał(a):kresselack napisał(a):Hej!
Zrób sobie wycieczkę do kanionu Pivy.
http://wfs.freehost.pl/CGora06/Moraca/z ... html?nra=1
pozdr