Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra-piaszczyste plaże

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 03.07.2003 17:39

Święte słowa erloy !!! :)
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.07.2003 00:42

Chiba ze na granici stoji Serb ktoremu sa wlasnie w tym momencie p :lol: :lol: otrzebne piniarzki, przeciez to sa tylko ludzie z fantazja...
To jest tak samo jak ze Slowencami maja duze mandaty bo przeciez musza jakosz zyc z turistow co sie nie zaczimuja ale jado dalej))))
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.07.2003 00:42

Chiba ze na granici stoji Serb ktoremu sa wlasnie w tym momencie p :lol: :lol: otrzebne piniarzki, przeciez to sa tylko ludzie z fantazja...
To jest tak samo jak ze Slowencami maja duze mandaty bo przeciez musza jakosz zyc z turistow co sie nie zaczimuja ale jado dalej))))
jaccco
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaccco » 25.12.2003 21:37

Jednak w Ulciniju (gdzie nie widać kąpiących się w obuwiu) miał miejsce pewien incydent. Otóż, żona doznała kontuzji przez bardzo bolesne ukłucie w stopę. Sprawca zbiegł nie zidentyfikowany. Ból ustał po ok. godzinie, po zażyciu większej dawki środków przeciwbólowych. Sądząc po czasie w jakim trwał oraz po obrazie rany (dwa, drobne nakłucia bez ciała obcego) mogło być to spowodowane nastąpieniem na coś ostrego, a ból spotęgowany był przez słoną, morską wodę. Pewności jednak nie mam, czy nie był to jakiś zabłąkany jeżowiec. :papa:[/quote]

To bardzo ciekawe - moją żonę w Ulcinj spotkało cos identycznego...a może jest tam jakiś stwór polujący na żony? :wink:
Gajus.ems
Cromaniak
Piasek:D

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 27.12.2003 18:11

Cześć!!!
Takowy piasek jaki umieściłem na foto,można spotkać na plażach w okolicach wyspy św. Stefan!!!
Obrazek
chamsin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chamsin » 21.01.2005 22:44

Milan napisał(a):Nie ma wizy do Czarnogory! Jest tylko wiza do Serbii wtedy tez mozna placic 20 euro mniej - w ambasadzie. W kazdym razie, do Czarnogory tego napewno niema.

Milan Kosanović

http://www.czarnogora.co.sr/

odradzam jechac pod ten adres, znajomy pojechal do nich i prawie nocowal w samochodzie, ciasnota i syf, do plazy > 1 km
Chamsin
Elda
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elda » 05.07.2011 22:29

Witam wszystkich!

Jak wygląda sytuacja z plażami w zatoce kotorskiej? np. w miejscowosciach Kotor, Perast
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 06.07.2011 06:36

Daj sobie spokój z Kotorem,jest to miejscowość tranzytowa.Sam miałem tam jechać lecz dobrze że ktoś mi odradził,byłem w Petrovacu i nie żałuję.
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone