MirekB235 napisał(a):Jakbym siebie widział. Tylko nie na Ornaku a w Bieszczadach.
Moja szkolna koleżanka przeżyła w Bieszczadach uderzenie pioruna w grupę, w której szła. Jeden chłopak zginął, ona tylko doznała szoku.
Pozdrawiam,
Wojtek
MirekB235 napisał(a):Jakbym siebie widział. Tylko nie na Ornaku a w Bieszczadach.
Franz napisał(a):Moja szkolna koleżanka przeżyła w Bieszczadach uderzenie pioruna w grupę, w której szła. Jeden chłopak zginął, ona tylko doznała szoku.
Pozdrawiam,
Wojtek
MirekB235 napisał(a):Próbowałem znaleźć na mapie tą trasę, ale nie jestem pewien. Ten katun Bogicevica jak wysoko leży?
korbaczik napisał(a):Coś nadal się trzyma taka pogoda z ciekawymi chmurami. Kusisz los.
korbaczik napisał(a):Fajne są te serpentyny, ale tą drogą to by się już chyba nie dało jechać?
MirekB235 napisał(a):To jak mówisz, że tam nie ma żadnych patroli, żadnej policji granicznej czy wojska, a taka droga dla samochodów terenowych by się nadała, to rzeczywiście byłaby wygoda dla szmuglerów.
MirekB235 napisał(a):A to zdjęcie że srebrnym krzakiem na tle ciemnej ściany skalnej ginącej gdzieś w górze we mgle czy w chmurach, to wywiera wrażenie. Jest moc.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора