Franz napisał(a): soczystej zieleni doliny
faktycznie rewelacyjnie kontrastuje, szczególnie też ta zieleń jeziorka
te kiero napisał(a):ciekawe jakby się u nas długo utrzymało... prawdziwi ludzie gór to okej, a reszta
te kiero napisał(a):Niestety nie czytałem, ale jakoś nie wyobrażam sobie, by coś takiego długo pociągnęło; no chyba że gdzieś na samotni... lubię klimaty takich miejsc.
weldon napisał(a):Swoją drogą czytałem ostatnio o jakimś znanym schronisku, nie pamiętam którym, ale pamiętam je ze swoich "górskich" czasów, że nie wyrabia i że się będzie musiało skomercjalizować, bo, niestety, jako typowe schronisko nie daje rady finansowo się utrzymać
te kiero napisał(a):Niestety nie czytałem, ale jakoś nie wyobrażam sobie, by coś takiego długo pociągnęło; no chyba że gdzieś na samotni... lubię klimaty takich miejsc.
te kiero napisał(a):przypomina mi to zejście z Ostervy do Popradskego Plesa w SK Tatrach, ten sam klimat, było cudnie, przełom sierpnia/września i śniegu było po kolana...
te kiero napisał(a):uwielbiam ten majestat gór, szczególnie na żywo...
przypomina mi to zejście z Ostervy do Popradskego Plesa w SK Tatrach, ten sam klimat, było cudnie, przełom sierpnia/września i śniegu było po kolana...
tompie68 napisał(a):A ja pamiętam 20 lat temu jak na początku września Słowacy na Grzesiu ulepili bałwana.
Pozdrawiam Tomek.
Franz napisał(a):
A jeśli czarnogórskie klimaty Wam podchodzą, to polecam tez góry po drugiej stronie kanionu Pivy.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):w życiu na żywo tyle nie ogarnę
JoannaCRO napisał(a):cos pieknego, moze kiedys sie wybiore na czarnogore. nie mialam czasu przejzec calego watku, mozecie mi poweidziec jakie miejscowoscie polecacie?
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):w życiu na żywo tyle nie ogarnę
Nigdy nie mów...
Nie wiem wprawdzie, ile masz lat, ale rachunek prawdopodobieństwa podpowiada, że jesteś ode mnie młodszy. Zatem - tyle jeszcze przed Tobą.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора