Oooooooo......... te same kociaki!!!!!! Pokazały mordki.....
A te owce na ostatnim to nad przepaścią?????
Kolejny kanion????? .......
korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Chciał być dowcipny.....
Cóż, nie zawsze dowcip wypali...
Pozdrawiam,
Wojtek
Większości sie kawał spodobał. Elf był w mniejszości.
elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Chciał być dowcipny.....
Cóż, nie zawsze dowcip wypali...
Pozdrawiam,
Wojtek
Większości sie kawał spodobał. Elf był w mniejszości.
Masz tylko szczęście żeś się w końcu opamiętał!!!!! .......
elfik99 napisał(a):A byly psy pasterskie? Podobno na Bałkanach są bardzo groźne.....
rufus295 napisał(a):Powiecie mi, ile % szans jest, że około 20 czerwca wejdę na Bobotov Kuk bez sprzętu wspinaczkowego? .
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):A byly psy pasterskie? Podobno na Bałkanach są bardzo groźne.....
Bywają spotkania, podnoszące adrenalinę. W tym konkretnym przypadku psy były zupełnie spokojne.rufus295 napisał(a):Powiecie mi, ile % szans jest, że około 20 czerwca wejdę na Bobotov Kuk bez sprzętu wspinaczkowego? .
Gdyby nie ten śnieg, nie byłoby żadnych trudności w zwykłym wejściu turystycznym.
Śnieg wynikał z późnowiosennego opadu. Musisz sprawdzić krótko przed wyjazdem, jak sytuacja wygląda.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Mnie kiedyś taki jeden chciał pogryźć......
Mnie już trzykrotnie psy zostawiły ślady swoich zębów, ale na ogół był to rodzaj ostrzeżenia i tylko raz się krew polała.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора