Piotrek Byrdziak napisał(a):U mnie jezioro tak wyglądało, kiedy wyglądało:
Znalazłem tę samą górkę z lekką mgiełką:D
Dopiero dzięki Tobie teraz widzę, co wtedy widziałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):Pochłaniam wszystko co o Czarnogórze, więc nie mogło mnie tu zabraknąć, Franz jak zawsze superrr...
MWN napisał(a):Za niecałe 3 miesiące będę to wszystko mógł oglądać na własne oczy
tompie68 napisał(a):Czy w okolicach Sedla i dalej do Peciny jest możliwość bezpiecznego zostawienia samochodu? Chciałbym z tego rejonu wejść na Bobotov gdyż będę dysponował ograniczoną ilością czasu a od Żabliaka to czytałem, że ok. 7 do 8 godzin w jedną stronę.
MWN napisał(a):przy zachowaniu podstawowych zasad: nic widocznego na siedzeniach czy konsoli. To i w Polsce się zdarza.
Franz napisał(a):W tamtym rejonie czuję się jak w Polsce - nie mam gwarancji, że wszystko będzie OK, ale też nie mam większych obaw niż w naszym kraju.
Pozdrawiam,
Wojtek
tompie68 napisał(a):Jednakże nauczony polskim doświadczeniem chodziło mi bardziej o tamtejsze służby. Czy się nie czepiają?
MWN napisał(a):Chodzi o drogówkę, a w BiH pogłoski jakoby na każdym rogu czyhali z radarem w moim przypadku się nie zdarzyło. Z jednymi u drugimi można pertraktować.
MWN napisał(a):nie chodzi o płacenie łapówki, ale próba porozumienia, żeby zdali sobie sprawę, że nie mają przed sobą złoczyńcy, tylko turystę.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора