Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra - na kampingi dalej nie ma co liczyć?

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
Thot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Thot » 21.05.2012 08:04

Czy coś się zmieniło w ostatnich latach? Parę lat temu te campingi co spotkałem wołały o pomstę do nieba, chciałem spytać czy coś się zmieniło na lepsze?
Jeśli tak, to czy są jakieś strony z tamtejszymi campingami? :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.05.2012 08:31

Ja osobiście znalazłem dwa lub trzy campingi, na których można by było ewentualnie się zadekować, ale wybraliśmy jeden w Buljaricy. Standard bardzo wysoki jak na pozostałe a cena niższa niż w Chorwacji. Zerknij w moją relację ;) w tamtym roku byłem w MNE właśnie na campingu Maslina.
Thot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Thot » 21.05.2012 14:22

Widzę, że co najwyżej "średnio" w tym temacie się zmieniło :( Szkoda. Znalazłem jeszcze jakiś camp "oliva" w ok. Baru, ale już sam nie wiem...
filjip
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) filjip » 09.06.2012 11:25

Polecam kemping w Czarnogórze przy moście na Tarze. Nie jest co prawda nad morzem, ale też jest tu fajnie;)
Stronka po polsku:
http://tara-rafting.info/?page_id=14&lang=pl
Pozdrawiam
FPP
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 11.06.2012 13:02

sanchopan napisał(a):Widzę, że co najwyżej "średnio" w tym temacie się zmieniło :( Szkoda. Znalazłem jeszcze jakiś camp "oliva" w ok. Baru, ale już sam nie wiem...

Witam
Mały, rodzinny, czysty camp Oliva znajduje się przy samej plaży w Uvala Maslina - Utjeha. Ceny o wiele niższe od chorwackich. Dobre miejsce na wypoczynek na plaży oraz jako baza wypadowa do zwiedzania. www.oliva.co.me
Pozdrawiam

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone