Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra +informacje

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
norbert
Autostopowicz
Czarnogóra +informacje

Nieprzeczytany postnapisał(a) norbert » 05.08.2005 10:50

Wybiram sie do Czarnogory na tegoroczne wakacje wiec prosze wszystkich o porady i uwagi dotyczace tego kraju. Chcialbym uzyskac info na temat regionalnych biur podrozy czy tak owe istnieja ? Miejsce do ktorego sie wybieram to Herceg Novi - zdaje sobie sparwe ze w przeciagu tygodnia nie bede wstanie zwiedzic wiecej niz ( i tu nie jestem pewny) Boko Kotarska. Prosze o miejsca godne uwagi a takze o porady jak najlepiej zwiedzac wybrzeze Czanogory

Za wszytskie info dziekuje
Dusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dusia » 20.08.2005 14:17

tez mysle o czarnogórze w tym roku we wrzesniu

a tu taka całkiem fajna stronka:
www.czarnogora.pl
zdzicho
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zdzicho » 24.08.2005 11:20

stronek o Czarnogórze jest dużo, ale czy na tym forum można o niej wymienc informacje?
Wezyr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wezyr » 29.08.2005 11:46

zdzicho napisał(a):stronek o Czarnogórze jest dużo, ale czy na tym forum można o niej wymienc informacje?

Witam wróciłem pare dni temu z CRO na początku wybierałem sie do SiC i dotarłem do Ulncj bo miał być tam WIELKA PLAŻA. Dojechałem tam w nocy ok24 znalazlem lokum i zaraz z rana poszedłem na rekonesans co i gdzie moje rozczarowanie było bardzo duże wszedzie syf-dosłownie plaża masakra! o godz 13 juz bylem spakowany i jechałem do Dubrownika im bliżej CRO tym lepiej widać przynajmniej ze cywilizacja tam dotarła. Chciałem się zatrzymać w Bar ale ceny pokoi mnie zabiły 15E od osoby! wiec pojechałem dalej i wylądowałem w miejscowości PLAT 10km od Dubrownika i płaciłem po 7,5E/os gdzie co 3 dni była zmiana pościeli,codziennie sprzątane. Natomiast podróż przez SiC makabryczna- Belgrad to juz koszmar.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Czarnogóra +informacje
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone