To stare miasto nawet całkiem się prezentuje na Twoich zdjęciach. Rośnie liczba miejsc do odwiedzenia w przyszłym roku. A jak za dużo urośnie to przecież są też lata następne.
Pozdrawiam Tomek
tompie68 napisał(a):To stare miasto nawet całkiem się prezentuje na Twoich zdjęciach.
Pozdrawiam Tomek
tompie68 napisał(a): Domy jakby wyrastały z tych niżej położonych.
piotrf napisał(a): dobrze że u ciebie mogłem zobaczyć przynajmniej część ( Gjirokastra ) .
Piotrek Byrdziak napisał(a):piotrf napisał(a): dobrze że u ciebie mogłem zobaczyć przynajmniej część ( Gjirokastra ) .
Pewnie chodziło Ci o Berat.
Gjirokastra w planach na przyszły rok w tym roku miała byc,ale też była zmiana planów.
Pozdrawiam
Piotr
Piotrek Byrdziak napisał(a):Jest jeszcze jedno zdjęcie zrobione w Beracie,które przeoczyłem.
Na wzgórzu widnieje napis NEVER kojarzy mi się on z jednym a Wam?
TJL napisał(a):
Z jakich powodów jako główną bazę wybraliście MNE? W przyszłym roku podobnie jedynie skoki do Albanii?
Piotrek Byrdziak napisał(a):TJL napisał(a):
Z jakich powodów jako główną bazę wybraliście MNE? W przyszłym roku podobnie jedynie skoki do Albanii?
W zasadzie w MNE mieliśmy zostac 2 dni a później jechac na południe Albanii.
Ale trochę plany uległy zmianie,pozwiedzaliśmy w MNE to czego nie widzieliśmy w poprzednim
wyjeździe.
W przyszłym roku planujemy 1 tydzień w Macedoni i 1 tydzień na południu Albanii.
Pozdrawiam
Piotr