Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra doświadczenie pierwsze,drugie,trzecie i czwarte

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
dareklego
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareklego » 21.04.2011 13:30

Ja w CG byłem w zeszłym roku i szczerze mówiąc jestem rozczarowany może dlatego ze byliśmy blisko Albani chodziliśmy na DUŻĄ PLAŻE która była naprawde tak zabrudzona śmieciami że masakra :( do plaży prowadzą dróżki które oczywiście są w śmieciach oprócz tego te śmieci jedzą krowy kozy naprawde smutny widok krowa chuda jak szkielet i je reklamówki foliowe ,praktycznie wzdłuż całej tej dużej plaży jest taki syf :( nasza gospodyni kochana kobieta poleciła nam prywatną plaże i tam można było dopiero w miare czysto wypoczywać oczywiście za opłatą
zwiedziliśmy również valdanos - też masakra zaniedbane okropnie nawet tam sie nie kąpaliśmy . Ulciniji naprawde nie polecam ludzi jak mrówek i plaża śmietnik . w najbliższym czasie dodam jakieś zdjęcia dla niedowiarków.
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 21.04.2011 22:17

niestety kolego masz rację śmieci-masakra,naprawdę trzeba szukać miejsc gdzie ich nie ma :cry: :( :cry: :( :twisted: :twisted: :evil: :evil:
barany jeszcze nie zrozumiały co jest ich bogactwem :? :? :?
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 21.04.2011 23:02

smok131 - dzięki za odpowiedź mailową w sprawie kościółka "nad" Sveti Stevan.
Jak wygląda czystość plaż w ''Stevanie" ?
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 21.04.2011 23:11

Hej - szczególnie zależy nam na Twojej ocenie plaży Crvena glavica, oczywiście jeżeli tam dotarłeś :D

Obrazek
By artur68 at 2011-04-21
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 22.04.2011 22:28

co do czystości plaż i i całego Św Stefka to nic złego ni można powiedzieć.
Jak na CG to bardzo czysto :)
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 22.04.2011 22:33

na plażę dopłynąłem od strony morza i jest ok,przynajmniej było,ale jeżeli chodzi o camp to niestety nie wiem :?
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 22.04.2011 22:33

A ja niestety coraz bardziej jestem zawiedziony...wpisy niezbyt optymistyczne :wink:
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 23.04.2011 13:34

A ja jestem coraz bardziej zadowolony z opinii o "Stefanie" :D
dareklego
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareklego » 24.04.2011 12:14

ale żeby nie było tylko zle było też bardzo fajnie np nasz mały fiacik w czarngórze
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5b ... 98365.html
a to nasz polonez
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c05 ... 3dccc.html
a to nasza najlepsza plaża tyle że płatna 5 euro auto + 1 euro od osoby a dzieci gratis :)
plaża ADA BOJANA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/439 ... aa4c8.html
dojście do pizzeri
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d4 ... 65706.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc6 ... 31495.html
nasz apartament godny polecenia i super właścicielka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b32 ... 53985.html
wieczór w Ulciniji
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04b ... 1a29f.html
i naprawde choćby dla tego widoku warto
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21f ... 79692.html :D
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 24.04.2011 12:21

50% za 50% przeciw :wink:
dareklego
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareklego » 24.04.2011 12:33

Nie chce nikogo zniechęcać bo warto pojechać i pozwiedzać a jest dużo ciekawych miejsc i na prawde nie jest drogo .
Na pewno obszar wzdłuż całej dużej plaży jest zaśmiecony jedynie trzeba by było wybrać np prywatną plaże tak jak my i jest czysto . :D
Jak byliśmy u Budvie to tam było fajnie tylko z tego co słyszałem dosyć drogo za apartament .My za 4 os płaciliśmy 35 euro za dobe więc było oki :D
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 24.04.2011 18:38

na tę plażę w Ulcinj się nie chodzi ponieważ w ciągu dnia jest tam tak:
Obrazek
więc i i tak problem z miejscem,chodzi się na inne po drugiej stronie starego miast lub po drugiej stronie cypla.staram się byc obiektywny,zdjęcie zrobiono bardzo późnym popołudniem lub wczesnym wieczorem gdy wszyscy ci ludzie zeszli już z plaży więc nie jest źle,plaża zawsze wieczorem jest sprzątana i ręcznie i mechanicznie,rano jest czysto
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 24.04.2011 18:46

gorzej jest w miejscach mniej uczęszczanych przez ludzi,pobocza bocznych dróg,dzikie plaże,scieżki w zaroślach,tam nikt nie sprząta i syf leży cały czas co znamy nie tylko z CG ale i również z PL.Zatoka Valdanos faktycznie była rok i 2 lata temu w dramatycznym stanie ale słyszałem,że ktoś ją kupił więc jest nadzieja,że będzie ok.
Valdanos 3 lata temu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
po prostu jak jest dobry gospodarz to jest dobrze :) i to nie tylko odnosi
się do CG :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Czarnogóra doświadczenie pierwsze,drugie,trzecie i czwarte - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies