Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra campingowo

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
piotr68
Croentuzjasta
Czarnogóra campingowo

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 24.01.2013 21:18

Witam
Po 6 latach z rzędu w Chorwacji czas na zmiany. Na ten rok wymyśliłem Czarnogórę. Oczywiście musi być pod namiotem. Czytam relacje, oglądam fotorelacje na forum i wstępnie wybrałem Ulcinj (kilka campingów i blisko Albanii która też chcemy częściowo zwiedzić w formie wycieczki lub w trakcie drogi powrotnej). Jednak na temat Ucinj jest również sporo negatywnych opinii. Jeżeli ktoś był w Czarnogórze lub alternatywnie Albanii w ładnej okolicy na godnym polecenia campingu bardzo proszę o namiar. W grę wchodzą spokojne miejscowości bez komerchy z przyjemną plaża.
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 25.01.2013 14:00

W zeszłym roku byłem w Buliaricy co prawda w kwaterze,ale widziałem 2 campingi.
Jeden przy samej plaży,z tego co widziałem warunki raczej spartańskie.
Drugi trochę wyżej,z tego co słyszałem warunki ok.
Buliarica spokojna cicha miejscowośc,do granicy z Abanią ok.40km.jadąc drogą nad Ulcinj(omija się Ulcinj skręcając za Barem w lewo ok.800m.za stacją benz)
Pozdrawiam.
Piotr
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 26.01.2013 09:41

Dzięki Piotr. Wygląda na to, że poniżej Petrovaca jest trochą campingów. Chyba nie pojadę jednak na raz tylko prześpimy się na campie w Blagaju (jak trzy lata temu-całkiem fany) i od rana zwiedzę Zatoke Kotorską i Budvę a resztę dnia poświęcę na poszukanie jakiegoś fajnego campingu na miejscu. Twoją miejscówkę też zobaczę

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone