Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra 2000

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 25.03.2009 20:49

mkm napisał(a):
jan_s1 napisał(a):mkm, daję słowo, że chciałbym pamiętać wszystkie wymienione przez Ciebie miasteczka, ale trudno jest pamiętać miejsca, w których nigdy się nie było :lol: :lol: :lol:
W relacji napisałem, że chciałem dojechać nie tylko do Ulcinj, ale kawałek dalej - do albańskiej granicy. Napisałem również, że z przyczyn dość jasnych dojechałem tylko do Budvy. Pewnie nie doczytałeś :wink:

W takim razie , proponuję jeszcze raz spróbować :D Naprawdę warto :!:

Jasne, że już się nie boję Czarnogóry i kto wie... :lol:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 25.03.2009 23:06

Stari Bar pamietam, Sv Stefan ..

jak sie odrobię to równiez wrzuce kilka fotek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 25.03.2009 23:07

No i widzicie - mówiłem żeby pisał ... :D :D
Janie - brawo za humor,styl, język i odrobinę czarnogórskiej "egzotyki" sprzed lat.
Pozdrav.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 26.03.2009 00:30

kilka znalazłem -jutro poszukam bo gdzies mi sie cały folder zapodział..;(
ino bez śmiocia bo to moje początki z cyfrową fotografią były

Obrazek
1.
Obrazek
2.
Obrazek
3.
Obrazek
4.
Obrazek
5.
Obrazek
6.
Obrazek
7.
Obrazek[/URL]
8.
Obrazek
9.
Obrazek
10.
Obrazek
11.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2009 01:26

jan_s1 napisał(a):I to już koniec.
Napiszę tylko, że w żadnym wypadku nie chcę nikogo straszyć Czarnogórą. To naprawdę piękny kraj i z tego, co wiadomo, zmienił zdecydowanie nastawienie do turystów.
Dziękuję wszystkim czytelnikom tej trochę nietypowej relacji, oraz tym, którzy urozmaicili ją fajnymi zdjęciami. :)

No to jeszcze postraszymy Czanogórą :wink: przedłużymy trochę relację a Jan sobie przypomni przez jakie miasta jechał w 2000 roku od Igalo do Budvy :wink: :lol:

Herceg Novi

Obrazek

Obrazek

Bijela

Obrazek

Obrazek

Risan

Obrazek

Obrazek

Kotor

Obrazek

Obrazek

Budva

Obrazek

Obrazek

Jan jechał przez Bokę Kotorska w dzień - a tak ona wygląda nocą

Filmik na

Dobranoc/Dzień dobry :wink: :lol:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 26.03.2009 11:21

Bodzioch Marek napisał(a):kilka znalazłem -jutro poszukam bo gdzies mi sie cały folder zapodział..;(

Bardzo chciałbym mieć takie (!) początki... :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 26.03.2009 11:24

Dziękuję za ciepłe słowa i całą furę zdjęć. :lol: :hut: :papa:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 26.03.2009 11:50

jan_s1 napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):kilka znalazłem -jutro poszukam bo gdzies mi sie cały folder zapodział..;(

Bardzo chciałbym mieć takie (!) początki... :)
początki fotografii CYFROWEJ- kupiłem wtedy 300D przed wyjazdem :D
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 26.03.2009 12:49

Janek - dzięki za opowieść. Fajnie wiedzieć jak było :D Przez BiH pierwszy raz jechałem w 2001, tylko raz buliłem i to jak najbardziej słusznie (ewidentne przewinienie :lol: ), do Czarnogóry zawitałem dopiero w 2004, nigdzie aż takich horrorów nie miałem. Tak czy inaczej pouczająca opowieść :lol:

Marek - fajne te fotki, szczególnie pierwsze dwie klimatyczne :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 26.03.2009 15:05

zawodowiec napisał(a): Fajnie wiedzieć jak było :D Przez BiH pierwszy raz jechałem w 2001, tylko raz buliłem i to jak najbardziej słusznie (ewidentne przewinienie :lol: ), do Czarnogóry zawitałem dopiero w 2004, nigdzie aż takich horrorów nie miałem.

Sam się nieraz zastanawiałem, dlaczego popadłem w taki magiel.
Być może była to jakaś akcja, a może zwiększono "czujność" :evil: w związku z okresem wyborczym (wybory prezydenta Czarnogóry).
mtomala
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mtomala » 28.05.2009 18:34

Bodzioch Marek - życzyłabym każdemu takich "początków" z fotografią. Suuuuuuuuuper!
Pozdrawiam
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 07.06.2009 17:54

Dawno tak sie nie uśmiałam :D Napisałes swoja relacje w bardzo fajnym stylu! Świetnie sie czytało!
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 07.06.2009 18:53

To bardzo miło, jak odkurzona staroć może się jeszcze przydać. :lol:
Dziękuję. :papa:
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 08.06.2009 08:12

Marku bardzo ładne zdjęcia potrafisz "wyczarować".
Janusza widoczki na fotkach poprostu śliczne.
Poprzednia strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Czarnogóra 2000 - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies