Arucard napisał(a):Baska Voda, nie kojarzę ulicy.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dogadana cena, wrzuciliśmy torby i poszliśmy na miasto zjeść. Wracamy się rozpakować, a tu zonk, z klimatyzacji tak śmierdziało, że mój brat alergik dostał od razu kataru i kichania. Poszliśmy po właścicielkę, przyszedł jej syn i dla nich super, no to mówię, żeby sprawdzili w drugim pokoju jaka różnica jest i, że mam klimatyzacje w domu i wiem jak z niej pachnie. Przyszedł na boso i chodził po świeżo pościelonym łóżku i poduszkach, jak to zobaczyłem to powiedziałem od razu, że rezygnuje. W kiblu ktoś kupkę robił bo niedomyty był. Spakowaliśmy się, a ten sam brudas wyskoczył w garniturze (haha), z telefonem i dzwoni na policję, że mamy 50eu dać bo pokój używany.... Ludzie powychodzili z domów ( chorwaci... ) - wiedzieliśmy, że to będzie raz - stracony dzień, dwa przegrana sprawa więc rzuciłem mu te 50eu i pojechaliśmy.
waldi-ia napisał(a):Witam.
Ostrzegam przed wynajmowaniem apartamentu w 23207 SV.FILIP I JAKOV właściciel pan Śime Żupanović Put Primorja 54 na pierwszy rzut oka fajny gość okazał się alkoholikiem,który za nic miał ustalenia odnośnie ceny w dniu zawierania umowy.
W przeddzień wyjazdu ( który został jasno określony co do godziny w dniu wynajmowania apartamentu) nawiany gospodarz wparował do apartamentu , zażądał dopłaty ( stargowaliśmy z 60 euro do 50 euro w dniu wynajmowania) za pobyt i oznajmił nam o godz 21 że mamy w..jeżdzać w przeciwnym wypadku , jeżeli chcemy pozostać do godziny 2 w nocy ( jak wspomniałem wyżej godzina określona w dniu przyjazdu), musimy dopłacić 60 euro bo u niego doba zaczyna się o godzinie 00 .
Tak kochają nas bracia Chorwaci, do których po ostatnim pobycie w 2015r ( byłem tam 5 razy) czuję niechęć i odrazę za ich pazerność.
Żegnaj Chorwacjo. Nigdy Więcej.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje