Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarna lista apartamentów

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Inde
Cromaniak
Re: Villa Irming- duże rozczarowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 17.02.2021 09:37

wojtekant napisał(a):
ngel napisał(a):Z całego serca nie polecam i wszystkich przestrzegam!

Choroba, co się z tymi ludźmi przez 10 lat stało? Poczytałem dodatkowe negatywne opinie na google i aż wierzyć się nie chce. Byłem tam 10 lat temu i było bardzo miło. Parkowałem wygodnie we wnęce garażowej. Grałem z właścicielem w ping-ponga (jak nie zamiatał igieł albo nie spał na hamaku), właścicielka gotowała pyszne risotto ai frutti di mare, wszystko działało, choć może nowinkami nie grzeszyło. Wody w basenie też nie było, ale na nim nam nie zależało ;) Naprawdę miło wspominam pobyt. Na tyle, że pomyślałem, aby tam z żoną wrócić, bo cena we wrześniu za parę jest akceptowalna. Ale jak poczytałem ostatnie opinie, to się przestałem zastanawiać. Dzieci nie mamy, więc "adults only" mi pasuje, ale jak córka właścicieli dorosła i tam teraz rządzi robiąc ze wszystkiego problem, to zapominam o powrocie. Tak więc dziękuję za tę opinię, odniosła zamierzony skutek :)

Też na to zwróciłem uwagę i co najgorsze to w każdym komentarzu negatywnym powielają się te same mankamenty.
Mamienie ludzi basenem, a potem nie ma w nim wody i setki bzdurnych tłumaczeń. A, że pompa nie działa, a że w niedziele nie ma serwisanta, itd. itd. W jednym z komentarzy nawet dowalili, że nie będzie wody bo basen jest tylko dla dorosłych, a państwo są z dziećmi! Wywalające korki, psujący się sprzęt. Na zwrócenie uwagi córka właścicieli robi się opryskliwa i agresywna. Bardzo współczuje ludziom, którzy swoje wymarzone 7 dni w raju spędzają tam :(
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje