Ja również bardzo dziękuję za tą cypryjską relację .
Już nie będę musiała jechać .
To zwykły tunel jest, co tam fotografowaćtony montana napisał(a):Zdjęć w samym tunelu nie robiliście?
Bilety mam kupione, to już nie ma odwrorudangol napisał(a):Planowanie kolejnych wakacji to świetny sposób na nadchodzące miesiące . Fajnie, że masz już obrany kierunek, u nas nadal jeszcze brak decyzji, chociaż skłaniamy się do powrotu pomysłu z koleją Małą Cykladą
To było dwa miesiące temu, zagoiło sięPotter napisał(a):Pokaż ...mysza73 napisał(a):Schodzimy ... kolanko sobie obiłam i krewka mi leciała
Pokaż, co masz z Malty???Potter napisał(a):ja z każdego prawie wyjazdu takie pamiątki mam ... Niektóre nie do pokazania przed 22.00 ...
Nie namawiammarze_na napisał(a):Ja również bardzo dziękuję za tą cypryjską relację .
Już nie będę musiała jechać .
Potter napisał(a):ja z każdego prawie wyjazdu takie pamiątki mam ... Niektóre nie do pokazania przed 22.00 ...
mysza73 napisał(a):Pokaż, co masz z Malty???
No to pewnie na Zanzibarze siedziała ...tony montana napisał(a):Potter napisał(a):ja z każdego prawie wyjazdu takie pamiątki mam ... Niektóre nie do pokazania przed 22.00 ...mysza73 napisał(a):Pokaż, co masz z Malty???
A to Anna była na Malcie.... mi pisała na San Escobar.....
Nie ma się czym chwalić, bo takich drogich biletów jeszcze w życiu nie kupiłammarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Bilety mam kupione, to już nie ma odwroru
Pochwal się co, gdzie i za ile
Za bardzo Cię lubię, żeby namawiaćmaslinka napisał(a):Aga, dzięki za piękną relację Może kiedyś się przyda
Niektóre pysznemaslinka napisał(a):Świetne suweniry nabyłaś!
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Za bardzo Cię lubię, żeby namawiać
Dobre, Aga
Poprawiłaś mi humor
Greckie wysepki są w planach
mysza73 napisał(a):Przy Waszych możliwościach długiego urlopu to spokojnie autem możecie jechać
mysza73 napisał(a):Nie jestem tylko pewna czy na kajaku popływacie, bo tam meltemi rządzi
mysza73 napisał(a):Nie ma się czym chwalić, bo takich drogich biletów jeszcze w życiu nie kupiłammarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Bilety mam kupione, to już nie ma odwroru
Pochwal się co, gdzie i za ile
No ale czerwcowe ceny za auto (na spółkę ze znajomymi) i apartman jakoś to wyrównają
A gdzie ... najpierw będzie Grecja, a później Sycylia
piotrf napisał(a):Dziękuję za ciekawą relację , fajnych miejsc kilka zapisałem , chociaż nie wiem po co
Też myślę, że będzie okpiotrf napisał(a):Myślę że tanie latanie to już było , ale gdy podzielicie koszty - będzie o.k.
Będę czekał na Twoje relacje , Sycylia już długo na nas czeka . . .