mysza73 napisał(a):Dziamgał cały czas, że broun for men, green for women, bo zielone były z kapturem
I jeszcze mu się nie podobało, że buty źle zostawiłyśmy i kazał poprawić i równo ustawić koło dywanu
Nie czułam się komfortowo, bo ja nie lubię w cudzych ciuchach chodzićmaslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Miejscowych ciuchów nie musiałam wkładać, bo specjalnie miałam na spódnicę do ziemi, zakryte ramiona i chustkę na głowę.
Ładnie Wam w Robin Hoodach
mysza73 napisał(a):Nie czułam się komfortowo, bo ja nie lubię w cudzych ciuchach chodzićmaslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Miejscowych ciuchów nie musiałam wkładać, bo specjalnie miałam na spódnicę do ziemi, zakryte ramiona i chustkę na głowę.
Ładnie Wam w Robin Hoodach
A co jeszcze byś chciała zobaczyć ...Potter napisał(a):A tej relacji to już koniec?
Już zapomniałam, że byłammarze_na napisał(a):Agnieszce coś trudno się pożegnać z Cyprem .
Taaaak, Larnaka jest wspaniała, niech wszyscy tam pojadą ... a Grecję omijająpiekara114 napisał(a):Jednak Larnaka jej się spodobała i trzyma nas tam dłużej