Joan65 napisał(a):
Ciekawy mur - dzieło sztuki.

Pzdr
Vjetar napisał(a):
Ciekawy mur - dzieło sztuki.![]()
Pzdr
Joan65 napisał(a):Paros
kulka53 napisał(a):Joan65 napisał(a):Paros
No nareszcie
Widzę, że spokój ostatnich dni urlopu zakłócił Wam wiatr..., nam na Paros też trochę wiało, ale tylko przez jeden, ostatni dzień. Jak dla mnie jest to spory minus cykladzkich wakacji
(na szczęście jedyny
).
Prawda że Naoussa jest super?. Miasteczko i okolice były dla mnie najjaśniejszym punktem wizyty na wyspie, może poza Doliną Motyli. Szkoda trochę Antiparos, ale wiem po sobie, przy takim wietrze wszystkiego się trochę odechciewa
.
PS. Przesiadki do kampera czasem nie planujecie?
Joan65 napisał(a):Na 17 dni wakacji wiało 3 dni ale na maksa![]()
Joan65 napisał(a):A co do kampera...marzenia sąAle przy 26 dniach urlopu na rok, w tym musowo tydzień na nartach - trochę mija się z celem. Prędzej może wypożyczyć coś...kto wie.
Joan65 napisał(a):Czytam od nowa Waszą Italię, bo różne, oj różne plany kołaczą po głowie![]()
kulka53 napisał(a):Dzięki za dokończenie, no i rzecz jasna za całość
Wybór na kolejne wrześniowe wakacje świetny
Mam nadzieję, że podzielisz się z nami wspomnieniami... a może gdzieś się spotkamy w Grecji w tym samym mniej więcej okresie
kmichal napisał(a):... było miło i przyjemnie podróżować z Wami, szczególnie po tak uroczych miejscach ......
... zatem do usłyszenia w trakcie nowej relacji ... i udanych wakacji ......
Joan65 napisał(a): lubię być dobrze przygotowana.
dangol napisał(a):Też tak mam, Grzesiek za każdym razem pyta, po co jadę, skorojuż wszystko w internecie widziałam?
A przecież trzeba jeszcze poczuć zapachy, smaki, wsłuchać się w szum fal i wiatru...