Joan65 napisał(a):
Ciekawy mur - dzieło sztuki.
Pzdr
Vjetar napisał(a):
Ciekawy mur - dzieło sztuki.
Pzdr
Joan65 napisał(a):Paros
kulka53 napisał(a):Joan65 napisał(a):Paros
No nareszcie
Widzę, że spokój ostatnich dni urlopu zakłócił Wam wiatr... , nam na Paros też trochę wiało, ale tylko przez jeden, ostatni dzień. Jak dla mnie jest to spory minus cykladzkich wakacji (na szczęście jedyny ).
Prawda że Naoussa jest super? . Miasteczko i okolice były dla mnie najjaśniejszym punktem wizyty na wyspie, może poza Doliną Motyli. Szkoda trochę Antiparos, ale wiem po sobie, przy takim wietrze wszystkiego się trochę odechciewa .
PS. Przesiadki do kampera czasem nie planujecie?
Joan65 napisał(a):Na 17 dni wakacji wiało 3 dni ale na maksa
Joan65 napisał(a):A co do kampera...marzenia są Ale przy 26 dniach urlopu na rok, w tym musowo tydzień na nartach - trochę mija się z celem. Prędzej może wypożyczyć coś...kto wie.
Joan65 napisał(a):Czytam od nowa Waszą Italię, bo różne, oj różne plany kołaczą po głowie
kulka53 napisał(a):Dzięki za dokończenie, no i rzecz jasna za całość
Wybór na kolejne wrześniowe wakacje świetny
Mam nadzieję, że podzielisz się z nami wspomnieniami... a może gdzieś się spotkamy w Grecji w tym samym mniej więcej okresie
kmichal napisał(a):... było miło i przyjemnie podróżować z Wami, szczególnie po tak uroczych miejscach ... ...
... zatem do usłyszenia w trakcie nowej relacji ... i udanych wakacji ... ...
Joan65 napisał(a): lubię być dobrze przygotowana.
dangol napisał(a):Też tak mam, Grzesiek za każdym razem pyta, po co jadę, skoro już wszystko w internecie widziałam?
A przecież trzeba jeszcze poczuć zapachy, smaki, wsłuchać się w szum fal i wiatru...