Volumen
Skąd: Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wysłany: 13-09-2005 20:55 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
platon napisał(a):
Wysłany: 23-05-2005 10:54 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
JoeF napisał(a):
banko napisał(a):
Tak celna riposta mnie zamurowała, więc nie będę już polemizował
ale aby być lekko trendy to napiszę, że ja nie musiałem się jeszcze na tym forum wstydzić moich słów
Pozdrawiam
Józek
jesli Cie urazilem to PRZEPRASZAM, nie o to mi chodzilo.
chodzi mi o to ze ja jestem na tym forum troche dluzej niz Ty, nick zmienilem poniewaz komus przeszkadzalem i niechcac go draznic zrobilem jak zrobilem.
Panie ,,banko'' buchchacha,
W sprawie swojego IP zwróć się ,,banko'' do Karola.
W sprawie swojego ,,ajkju''zwróć się do psychologa.
Od maja dalej przeszkadzasz i drażnisz,pisz o Chorwacji i wyluzuj się chłopie ze Stalowej Woli,popatrz ile fajnych ludzi wkoło,a Ty myślałeś ,że forum bez Ciebie padnie buchachacha.
nie wiem kto to jest karol, jestem na luzie od od dawna, beze mnie forum na pewno nie padnie, ja bez niego na pewno przezyje, a jakies platony, grouby, cezary, djboby (boby - wiadomo ), proty (celowo z malej litery )
beda dalej jatrzyc, kombinowac i co tam dalej. I na pewno beda jakies nowe nicki wciagajace innych, nowych, nieswiadomych.
Ja jednak bede sie trzymal prostej zasady -
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
no cóż Volumen ,jak ty z banko macie wspólne motto to ja jestem tak bardziej obok