platon napisał(a):Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, bo żeby dyskutować z debilem,najpierw sprowadżasz się do jego poziomu, a potem pokonujesz doświadczeniem.
petris napisał(a):platon napisał(a):Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, bo żeby dyskutować z debilem,najpierw sprowadżasz się do jego poziomu, a potem pokonujesz doświadczeniem.
Masz sie przebudzić i wtedy dopiero pojmiesz,że nie w swiecie ukryte sa problemy,ale że ty sam jesteś problemem./Anthony de Mello/
banko napisał(a):platon napisał(a):Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, bo żeby dyskutować z debilem,najpierw sprowadżasz się do jego poziomu, a potem pokonujesz doświadczeniem.
to sie "sprowadżyłesz"
a na polski to co zostalo napisane brzmi :
"Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł
strąk, a bąk się zląkł. "
buchachachacha
banko napisał(a):platon napisał(a):banko napisał(a):platon napisał(a):Żeby milczeć, musisz wiedzieć dużo więcej, niż wiesz, bo żeby dyskutować z debilem,najpierw sprowadżasz się do jego poziomu, a potem pokonujesz doświadczeniem.
to sie "sprowadżyłesz"
a na polski to co zostalo napisane brzmi :
"Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł
strąk, a bąk się zląkł. "
buchachachacha
Bądż czujny.Wróg czuwa.( najlepiej nie śpij dzisiaj tylko myśl o mnie)
bo znowu cię sprowadżę chachacha
buchachachacha,aleś ty gupi banko ,można pstryknąć i jesteś chachacha
okreslenie "glupi" jest okresleniem jakiegos tam stanu umyslu, dzieki ze mi ten stan "cós" okreslilo, ja przynajmniej juz wiem na czym stoje, a "cóś" dalej nie wie, ale cos to "cóś" dalej tu "sprowadża"
buchachachachachachacha
banko napisał(a):moze jednak cos szerzej z tym domem, bardzo mnie to zainteresowalo, bo poki co to jednak :
Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa
bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo
zbzikował i ma bzika!
buchachachachacha