Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cudne hvarskie plagiaty

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pomorzanka zachodnia
Cromaniak
Cudne hvarskie plagiaty

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 20.10.2022 20:55

Jakoś nie mogłam się w tym roku zmobilizować wcześniej do pisania relacji, a tu już dwa miesiące mijają od wyjazdu. Siadam więc i może chociaż zapowiedź zdjęciową wrzucę, może później łatwiej będzie :) .
Tak jak mówi tytuł, naszą podróż po Hvarze można nazwać plagiatem, bo trudno byłoby na tej wyspie nie powtórzyć tego co w niejednej relacji zostało już napisane i nie pójść po śladach Cromaniaków :papa: . Szczególną frajdę sprawiły mi próby uchwycenia :wink: zdjęć widoków, które trafiły do forumowych kalendarzy lub nawet tylko kandydowały w konkursach. Głównie stąd moje skojarzenia z plagiatem, jednak mam nadzieję, że rozumiecie to tak jak ja: wyłącznie w pozytywnym znaczeniu 8) :lol: . Tak więc jeżeli ktoś skojarzy któreś zdjęcie w mojej relacji ze swoim,niech potraktuje to jako mrugnięcie okiem w swoją stronę :wink: .
To już nasz czwarty urlop w Chorwacji, ale pierwszy wyspiarski, więc serdecznie zapraszam.

20220813_165011.jpg

20220814_181629.jpg

20220815_110155.jpg

20220816_093247.jpg

20220817_103103.jpg

20220818_161230.jpg

20220819_102432.jpg

20220820_103045.jpg

20220821_140123.jpg

20220822_123555.jpg

20220823_191552.jpg

20220824_104417.jpg
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 20.10.2022 21:00

Plaża Oktopus jak na moim zdjęciu :D
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 20.10.2022 21:04

Jestem obowiązkowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 20.10.2022 21:23

Zajawka prima sort :D .
Bardzo zachęcająca, więc będę tutaj zaglądać.
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 20.10.2022 21:33

Witam pierwszą trójkę, bardzo się cieszę.

Dżejan napisał(a):Plaża Oktopus jak na moim zdjęciu :D

To plaża bardzo blisko Oktopusa :D Ale pierwsze skojarzenie już jest. Witaj w relacji.

Kapitańska Baba napisał(a):Jestem obowiązkowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: No nie może Cię tu zabraknąć. Zasiadaj. :wink: :papa:

megidh napisał(a):Zajawka prima sort :D .
Bardzo zachęcająca, więc będę tutaj zaglądać.

Cześć Gosiu! Zaglądaj śmiało. :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.10.2022 21:40

Na podium nie udało się załapać, ale melduję się jako czwarta :D
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 20.10.2022 22:01

Na zdjęciach zaintrygował mnie szczególnie... Wrocław. :oczko_usmiech: Tego miasta w kalendarzach nie było. :wink: :mrgreen:

Z chęcią obejrzę Hvar Twoimi oczami. :papa:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 21.10.2022 04:06

Jak Hvar to i ja jestem...czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Pozdrawiam.
olkas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) olkas » 21.10.2022 06:17

Nigdy tam nie byłam,popatrzę z przyjemnością.
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 21.10.2022 07:20

Wrocław mam na codzień, a z tygodniowych wakacji w Mało Zarače wspomnienia już wyblakły, więc piękne zdjęcie w zajawce trochę je odświeżyły. Cały Hvar jest piękny, więc będę tu zaglądać
lawenda80
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lawenda80 » 21.10.2022 07:21

Mój ukochany Hvar ..nie może mnie nie być
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.10.2022 07:31

I na moim :wink: sosenkę i Halę Stulecia (choć bez zielonego) też mam :wink:
lawenda80
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lawenda80 » 21.10.2022 07:40

Moja ukochana plaża nad agawami Cast Away jak na moim zdjęciu we wspomnieniach mam psiaka właścicielki tych drewnianych namiotów ,które znajdują nad plażą psiak pływał z nami na SUpie Cudne wspomnienia.Za każdym razem wracamy na tą plaże.Piękne widoki spacerkiem skałkami w stronę Octopusa.Cały Gromin Dolac jest wow
.
majkik75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkik75 » 21.10.2022 07:49

Oczywiście jestem :D Choć tej szklanej fontanny z Hvaru nie kojarzę, coś nowego musi być :mrgreen: :oczko_usmiech:

pozdrawiam, Michał :papa:
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 21.10.2022 21:01

maslinka napisał(a):Na podium nie udało się załapać, ale melduję się jako czwarta :D

To nadal pierwszy rząd, :D bardzo dobre miejsce, wygodne.

Mikromir napisał(a):Na zdjęciach zaintrygował mnie szczególnie... Wrocław. :oczko_usmiech: Tego miasta w kalendarzach nie było. :wink: :mrgreen:

Z chęcią obejrzę Hvar Twoimi oczami. :papa:

:papa: Wiem, że też byłaś w tym roku na Hvarze, więc zapraszam do zaglądania. A Wrocław to ja muszę co jakiś czas zahaczyć. :D

karin74 napisał(a):Jak Hvar to i ja jestem...czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Pozdrawiam.

Witaj! Ciąg dalszy w ciągu weekendu chyba powstanie.

olkas napisał(a):Nigdy tam nie byłam,popatrzę z przyjemnością.

Warto i popatrzeć i pojechać :wink: .

dangol napisał(a):Wrocław mam na codzień, a z tygodniowych wakacji w Mało Zarače wspomnienia już wyblakły, więc piękne zdjęcie w zajawce trochę je odświeżyły. Cały Hvar jest piękny, więc będę tu zaglądać

Malo Zaraće obłędne, ale i Wrocław też nietuzinkowy :) .

lawenda80 napisał(a):Mój ukochany Hvar ..nie może mnie nie być

No nie może. Proszę siadaj, nadal pierwszy rząd.

lawenda80 napisał(a):Moja ukochana plaża nad agawami Cast Away jak na moim zdjęciu we wspomnieniach mam psiaka właścicielki tych drewnianych namiotów ,które znajdują nad plażą psiak pływał z nami na SUpie Cudne wspomnienia.Za każdym razem wracamy na tą plaże.Piękne widoki spacerkiem skałkami w stronę Octopusa.Cały Gromin Dolac jest wow
.

Zgadzam się!!!

piekara114 napisał(a):
I na moim :wink: sosenkę i Halę Stulecia (choć bez zielonego) też mam :wink:

I to pewnie na niejednym. Miło Cię tu gościć. :papa:

majkik75 napisał(a):Oczywiście jestem :D Choć tej szklanej fontanny z Hvaru nie kojarzę, coś nowego musi być :mrgreen: :oczko_usmiech:

pozdrawiam, Michał :papa:

Cześć :papa: . W zajawce są jeszcze zdjęcia dwóch miast oprócz Wrocławia, które też nie są z Hvaru :wink: :D /
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Cudne hvarskie plagiaty
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies