kasia10285 napisał(a):mam nadzieję na szybką następną porcję pieknych zdjęć i dalszą część relacji, fajnie się czyta, szczególnie, że chyba niedługo wybierzemy się w te okolice
Dalszy ciąg myślę, że jutro, polecam te miejsca
jacky z DG napisał(a):no to się Wam przytrafiła fajna i miejscówka i znajomość z Alicją i Cserepfalu...
Cserepfalu - to w języku Bratanków - Dachówkowa Wieś...
spędziliśmy tam fajoską majówkę AD 2010...
a mój reportaż z owego wypadu - znajdziecie tutaj - na takim zwolna zamierającym forum...
kontakt z bardzo energiczną Alicją jest też możliwy przez FB - jak ktoś będzie chciał - to szybko znajdzie...
a ponieważ zbliża się weekend Bożego Ciała - bardzo polecam tą kameralną wioskę - leżącą bardzo blisko Bogacsa a i też samą mającą znakomite piwniczki winne ...
MARK1 napisał(a):MARK1 napisał(a):kasia10285 napisał(a):mam nadzieję na szybką następną porcję pieknych zdjęć i dalszą część relacji, fajnie się czyta, szczególnie, że chyba niedługo wybierzemy się w te okolice
A gdzie dokładnie zamierzacie zawitać?
Basik_63 napisał(a):Zasiadam i ja do Twojej relacji. Przyjemnie popatrzeć na znajome widoczki. Szczególnie te z Cserepfalu. Mieliśmy przyjemność mieszkać w tym samym domku co Wy. A Alicja wprost nie oceniona osoba w tym miejscu. Mieliśmy przyjemność korzystać z jej pomocy kilkakrotnie. Przy okazji Eger jest ok. Mały problem tylko z parkowaniem wszystko w pobliżu starówki płatne.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe