Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Crvena luka Biograd plaża

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 10.06.2013 09:00

Witam
Pod koniec czerwca jedziemy do Pakostane i mam pytanie odnośnie plaży przy Crvena Luka wiem że kompleks został otwarty od kwietnia 2013 roku ale moje pytanie brzmi czy do plaży będą miały osoby z zewnątrz czy tylko mieszkańcy apartamentów i hotelu? Może ktoś już wie i odpiszę ?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 10.06.2013 20:21

Byłem tam ( tylko pooglądać) w połowie maja br. Wszedłem od strony morza, gdyż od drogi szlaban i nieustępliwy strażnik. Nie ma tam już żadnego campu, chyba że uzna się za domki campingowe wypasione, nowiutkie dacze. Wyglądało to naprawdę luksusowo. Zatoka jest pięknie zagospodarowana, pomosty, sztuczne plaże, nasadzona roslinność. Było parę osób, ale wszędzie byli jeszcze robotnicy.
GAJUS
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 11.06.2013 06:27

Dzięki za odpowiedź pewnie jednak nie będzie możliwości wejść na plażę z zewnątrz :(
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 11.06.2013 07:52

Nas strażnik nie wpuścił od strony morza, a chcieliśmy dostać się brzegiem do Pakostane.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone