Obowiązek Cro radyjkowy spełniony
Dziękuję za dziś.
Pozdrawiam
Andrzej
bracik001 napisał(a):Moja lista:
1.Severina - Tko to pita
2.Doris Dragovic - Ja vjerujem
3.Davor Borno - Bjondina
4.Miroslav Skoro - Domovina
5.Marko Perkovic Thompson - Moj dida i ja
6.Drazen Zecic - Idi
7.Jelena Rozga - Sve se meni cini
8.Miso Kovac - Ostani svoja
9.Maja Suput - Svatovska
10.Marina Tomasevic - Suze dvi
11.Oliver Dragojevic - Pred tvojim vratima
bracik001 napisał(a):8.Miso KoMarko Perkovoc Thompson - Moj dida i javac - Ostani svoja
Jacynty napisał(a): głos nieważny...nie podana punktacja.
Żart oczywiście -tu rządzi Janusz
ofirka1 napisał(a):JASIU spij dobrze wg własnej listy ALE NIE POLITYCZNEJ!forum wolne od polityki:)
Adam.B napisał(a):Ogłaszam że w sobotę2 będzie audycja jakiej jeszcze nie było będą puszczone kawałki w Instrumentalnych wersjach 17 piosenek . Bedą to utwory które tysiące razy leciały w CRR kto z 17 najwięcej odgadnie wygra nagorde główną czyli Dyplom prawdziwego Fana naszego radia i muzyki Dalmatyńskiej oraz butelke Rakiji którą przyśle po powrocie z Korculi , muszę skromnie przyznać że 16/17 miałem
Będą to Dalmatyńskie Hity Pozdrav Adam
Dzochar napisał(a):Adam.B napisał(a):Ogłaszam że w sobotę2 będzie audycja jakiej jeszcze nie było będą puszczone kawałki w Instrumentalnych wersjach 17 piosenek . Bedą to utwory które tysiące razy leciały w CRR kto z 17 najwięcej odgadnie wygra nagorde główną czyli Dyplom prawdziwego Fana naszego radia i muzyki Dalmatyńskiej oraz butelke Rakiji którą przyśle po powrocie z Korculi , muszę skromnie przyznać że 16/17 miałem
Będą to Dalmatyńskie Hity Pozdrav Adam
a od której??
oby jak najpóźniej