ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):Siedzimy sobie z Michałem w piwnicy i sklejamy statek. Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
Jaki statek kleicie,bo dłubie już 8 miesiąc HMS Victory
bracik001 napisał(a):.Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):Siedzimy sobie z Michałem w piwnicy i sklejamy statek. Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
My sklejamy R.M.S. Titanica 1:550
bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):Siedzimy sobie z Michałem w piwnicy i sklejamy statek. Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):Siedzimy sobie z Michałem w piwnicy i sklejamy statek. Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
Fajna zabawka a ja mecze się teraz na działami-106 sztuk a potem tarlepy i jufersy a tam 434 otworów 0.2mm w kółkach o średnicy 3mm,po trzy w kazdym kółku
bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):Siedzimy sobie z Michałem w piwnicy i sklejamy statek. Michał prosi o "czarne oczy". Ciekawe skąd o tym wie...
Fajna zabawka a ja mecze się teraz na działami-106 sztuk a potem tarlepy i jufersy a tam 434 otworów 0.2mm w kółkach o średnicy 3mm,po trzy w kazdym kółku
Ty to sobie lubisz skomplikować życie 434 otworów
bracik001 napisał(a):Czy możemy prosić o MPT? Dowolny utwór