Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem z tymi wesołymi piosenkami. Nie miałem nic złego na myśli. Nastrój taki udzielił mi się w związku z piękną dzisiejszą pogodą.
Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
Stary Chorwat napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem z tymi wesołymi piosenkami. Nie miałem nic złego na myśli. Nastrój taki udzielił mi się w związku z piękną dzisiejszą pogodą.
ASIULA HK napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
![]()
Ja też jestem w dobrym nastroju
Janusz Bajcer napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
Sinjorina, E moj Gosparu, E Mandolino![]()
Stary Chorwat napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Ja poproszę coś wesołego najlepiej jak by to był Berekini.
![]()
Ja też jestem w dobrym nastroju
No to chwała Bogu, bo już myślałem, że palnąłem faux-pas.