Sylwetka napisał(a):Aaaaa,jestem w szoku wielkie Hvala ...ale przydały by się jeszcze te trzy kropki za nickiem
No to pisz jeszcze raz bo nie wiem o jakie kropki chodzi
![Rolling Eyes :roll:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Sylwetka napisał(a):Aaaaa,jestem w szoku wielkie Hvala ...ale przydały by się jeszcze te trzy kropki za nickiem
Już rozwodowo łzy ronię. Podziękowania dla DJaJanusz Bajcer napisał(a):Po rozwodzie![]()
Tomislav i Drażen dla Sylwetki![]()
Robert Colina dla Gienka
Sylwetka napisał(a):jolek napisał(a):Witaj jako singielka
Jakoś tak mi łyso
Janusz Bajcer napisał(a):No to pisz jeszcze raz bo nie wiem o jakie kropki chodzi
Sylwetka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to pisz jeszcze raz bo nie wiem o jakie kropki chodzi
Sylwetka...
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to pisz jeszcze raz bo nie wiem o jakie kropki chodzi
Sylwetka...
A o taką zmianę prosiłaś dokładnie w mailu ??
Janusz Bajcer napisał(a):Poprosiłem o dopisanie trzech kropek...
Sylwetka... napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Poprosiłem o dopisanie trzech kropek...
Ogromne dziękuję![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka... napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Poprosiłem o dopisanie trzech kropek...
Ogromne dziękuję![]()
No i masz trzy cropeczkiTo si htjela
miauuuuuu. Się poddaję woli Starszyznyjolek napisał(a):No to mamy nowego kocurka do ochrzczenia na najbliższym zlocie
...ale jakbycotosamkciałjolek napisał(a):No to mamy nowego kocurka do ochrzczenia na najbliższym zlocie