morgana napisał(a):Dzięki za promocję .
I w jej ramach mam pytanie - co to za piosenka jest od mniej więcej 34,30?
http://www.youtube.com/watch?v=8LNjlCqW_P8
Bo na koncercie ją znałam, pewnie z radyjka, a ni chu chu nie mogę tytułu określić.
A na moich dwóch płytkach jej ni ma...
krakuscity napisał(a):Jutro jedziemy do Chorwacji więc mam nadzieję , że będzie internet tam gdzie zamieszkamy i wieczorami przy winku lub rakiji będziemy słuchać radyjka.
Janusz Bajcer napisał(a):krakuscity napisał(a):Jutro jedziemy do Chorwacji więc mam nadzieję , że będzie internet tam gdzie zamieszkamy i wieczorami przy winku lub rakiji będziemy słuchać radyjka.
Zgodnie z cropelkową tradycją wyruszający jutro na urlop do Cro mogą dzisiaj poprosić o trzy piosenki
morgana napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):"Sve bi seke ljubile mornare" nam w wykonaniu Severinki i Jelenki posłuchamy
O widzisz, miszczu, wiedziałam gdzie się zwrócić z problemem .
krakuscity napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):krakuscity napisał(a):Jutro jedziemy do Chorwacji więc mam nadzieję , że będzie internet tam gdzie zamieszkamy i wieczorami przy winku lub rakiji będziemy słuchać radyjka.
Zgodnie z cropelkową tradycją wyruszający jutro na urlop do Cro mogą dzisiaj poprosić o trzy piosenki
Nie zdążę odsłuchać, zrobię to przy najbliższej okazji.
OK?
Janusz Bajcer napisał(a):Tej piosenki nie ma żadnej płycie Jelenki i Severinki, zaśpiewały ją na koncercie.
Piosenka bardzo stara, z 1986 roku - oryginał w wykonaniu zespołu Magazin, a solistką tego zespołu była wtedy Liljana Nikolovska.
Jelena z Magazin śpiewała w latach 1996-2004, potem solo
Jacek 206 napisał(a):Melduję się