Aneta.K napisał(a): Odezwę się jak będę na miejscu
Ja też tak mówiłem A dobrze wiedziałem, że tam gdzie jadę nie ma netu
Aneta.K napisał(a):Dzięki , fajnie się było z Wami "pakować" Odezwę się jak będę na miejscu
bblu napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Dosyć okolo "kilo trzysta" więc wpław by to pokonał gdyby .... no właśnie, nie prądy i wiatry
Bardzo mocno wiało
bracik001 napisał(a):Janusz,
Mam pytanie. Czy kojarzysz teledysk, który dzieje się w windzie. Pan z kwiatami i dostawca pizzy wsiadają do windy. Widziałem w tym roku urywki na CMC w konobie. Chętnie posłuchałbym w całości i dowiedział się która z pięknych dziewczyn to śpiewała
bblu napisał(a):Bardzo mocno wiało
Janusz Bajcer napisał(a):bracik001 napisał(a):Janusz,
Mam pytanie. Czy kojarzysz teledysk, który dzieje się w windzie. Pan z kwiatami i dostawca pizzy wsiadają do windy. Widziałem w tym roku urywki na CMC w konobie. Chętnie posłuchałbym w całości i dowiedział się która z pięknych dziewczyn to śpiewała
Nie kojarzę tego teledysku
Sylwetka&Gienuś napisał(a):bblu napisał(a):Bardzo mocno wiało
Wiało, ale nie jakoś strasznie pamiętam "wiaterek" z zeszłego roku jak bylismy w Borku , to to było coś. Perna jest troszkę schowana "za rogiem" w Viganj wiaterek był bardziej odczuwalny (widać to było po ilości windserfer -ów ) ale trzeba pilnować materaców, karimat itp. bo może zdmuchnąć