Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oj tak.. Istria jest tego WARTA Fascynacja Istrią jest większa niż fascynacja pierwszym wyjazdem do Cro (choc moze too kwestia jeszcze gorących wrażeń) Jeżeli ktoś się wybiera do Puli to pod koniec sierpnia w Arenie zagra Miroslav Škoro dlatego poprosimy o piosenki w jego wykonaniu "Moja Vilo" i "Mata"
Witam. Janusz zaproponował mi wybranie dziś pięciu piosenek, powód ? pewnie sam napisze.
W takim razie od godziny 22.03 poproszę:
OLIVER DRAGOJEVIC - Kad mi dodjes ti MARKO PERKOVIC THOMPSON - Moj dida i ja BEREKINO - E mandolino MIROSLAV SKORO I THOMPSON- Sude mi NOVI FOSILI - Za dobra stara vremena
1. Jelena Rozga – Nirvana 2. Alka Vuica - Rundu daj 3. Ivana Kovac - Nima soldi, e pa ca 4. Minea - Srce zauzeto 5. Zrinka - Ure u vrimenu 6. Antonija Sola – Nezgodna 7. Danijela Martinovic – Cappuccino 8. Dora Bacic - Crna maskara 9. Neda Ukraden – Viljamovka 10. Lidija Bacic - Vozacka dozvola 11. Blansa - Ne pitaj me
To może jeszcze i ja zdążę oddać głos? 1. Jelena Rozga – Nirvana 2. Minea - Srce zauzeto 3. Ivana Kovac - Nima soldi, e pa ca 4. Alka Vuica - Rundu daj 5. Zrinka - Ure u vrimenu 6. Antonija Sola – Nezgodna 7. Danijela Martinovic – Cappuccino 8. Neda Ukraden – Viljamovka 9. Blansa - Ne pitaj me 10. Lidija Bacic - Vozacka dozvola 11. Dora Bacic - Crna maskara Do usłyszenia!!