Bocian napisał(a): Ale może wsparcie duchowe komuś się przyda w przetrwaniu tego straszliwego czasu
Jak żyć?
agapi napisał(a):Martwi mnie tylko, ze ktos moglby mowic do mnie MZ ...a slowo 'matka' dziala na mnie...jak plachta na byka (i to delikatnie mowiac... )
agapi napisał(a):Jak tylko bedziesz moim czlonkiem..
jara napisał(a):Bocian napisał(a): Ale może wsparcie duchowe komuś się przyda w przetrwaniu tego straszliwego czasu
Jak żyć?
JEDIdarkSIDE napisał(a):cholera Wróciłem z mazur miałem nadzieję posłuchać sobie a tu CISZA Janusz powinien NIE WYJEŻDŻAĆ NA WAKACJE albo załatwić zastępstwo tak się po prostu NIE ROBI
kryniu88888 napisał(a):JEDIdarkSIDE napisał(a):cholera Wróciłem z mazur miałem nadzieję posłuchać sobie a tu CISZA Janusz powinien NIE WYJEŻDŻAĆ NA WAKACJE albo załatwić zastępstwo tak się po prostu NIE ROBI
włącz tvp2 a posłuchasz sobie muzyczki z Cro... Zaraz powtórka koncertu na rzecz wejścia Chorwacji do UE
JEDIdarkSIDE napisał(a):kryniu88888 napisał(a):JEDIdarkSIDE napisał(a):cholera Wróciłem z mazur miałem nadzieję posłuchać sobie a tu CISZA Janusz powinien NIE WYJEŻDŻAĆ NA WAKACJE albo załatwić zastępstwo tak się po prostu NIE ROBI
włącz tvp2 a posłuchasz sobie muzyczki z Cro... Zaraz powtórka koncertu na rzecz wejścia Chorwacji do UE
dzięki już włączam TV
niemniej w pozostałe dni NIESTETY cisza w eterze będzie
Bartek1977 napisał(a):A w Radyjku dalej cisza... Pozdrawiam całą Rodzinkę z Januszem na czele! Mam nadzieję, że urlop był udany i po powrocie ożywi się wątek CRR! Ja będę miał dłuższą przerwę - jutro wyjazd a powrót 9 sierpnia, więc do usłyszenia!
Bartek1977 napisał(a):A w Radyjku dalej cisza... Pozdrawiam całą Rodzinkę z Januszem na czele! Mam nadzieję, że urlop był udany i po powrocie ożywi się wątek CRR! Ja będę miał dłuższą przerwę - jutro wyjazd a powrót 9 sierpnia, więc do usłyszenia!