Janusz Bajcer napisał(a):Goran piosenek o Mamie nie śpiewa ale wiem, że chcesz aby trzy razy zaśpiewał
tak,dzisiaj słucham dłosno i mąz mnie podpuszcze ze nie zagra ragio co ja chcę Pytał o Angele więc poprosze to jako pierwsze
Janusz Bajcer napisał(a):Goran piosenek o Mamie nie śpiewa ale wiem, że chcesz aby trzy razy zaśpiewał
ja1 napisał(a):Witam. Jeśli można to ja proszę coś nastrojowego dla mamy moich dzieci, może jakaś clapa??? nic mi do głowy konkretnego nie przychodzi
ja1 napisał(a):Poproszę w imieniu żony o piosenki Olivera Dragojevica . Dziękujemy bardzo
jolek napisał(a):Witam jako druga mama, ale chyba biję Jutkę, bo ja potrójna, a przed nią jeszcze być może kolejne macierzyńskie szczęścia
Dziękuję za dotychczasowe życzenia i proszę, jeśli nie było, Mirusia i Majko jedina oraz Molio sam Boga za te
jolek napisał(a):Witam jako druga mama, ale chyba biję Jutkę, bo ja potrójna, a przed nią jeszcze być może kolejne macierzyńskie szczęścia
Dziękuję za dotychczasowe życzenia i proszę, jeśli nie było, Mirusia i Majko jedina oraz Molio sam Boga za te
jolek napisał(a):ja1 napisał(a):mamę piątki naszych dzieci
Wyrazy uznania i olbrzymiego szacunku
juteczka1975 napisał(a): ni już chyba się nie zanosi
Nie mów hop
jolek napisał(a):Kochana... chyba są starsze niż Ty