JEDIdarkSIDE napisał(a):JA TAM się nie kładę... mam nadzieję że za wcześnie nie wyłączysz... poza tym pamiętam NALEŻY MI SIĘ 5-piosenek następnym razem sie o nie upomnę.... NIESTETY jutro i pojutrze i w niedzielę dyżurek odrabiam za CHORWACJĘ ale warto
JEDIdarkSIDE napisał(a):SŁUCHAM cały czas ZAJEBIŚCIE JEST już nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę ten błękit morza on jest tylko w CRO
szkoda że nie ma wersji mobilnej nie mogę jakoś odpalić radyjka w robocie mam SAMSUNGa GALAXY SII może ktoś ma doświadczenie w temacie?
JEDIdarkSIDE napisał(a):SŁUCHAM cały czas ZAJEBIŚCIE JEST już nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę ten błękit morza on jest tylko w CRO
JEDIdarkSIDE napisał(a):DOKŁADNIE OBJAZDÓWKA chcę zacząć od północy a skończyć na DUBROWNIKU obowiązkowo HVAR/JELSA mam osobiste wspomnienia
i jak mi DUPA wytrzyma to wpadnę też do CZARNOGÓRY
JEDIdarkSIDE napisał(a):DOKŁADNIE OBJAZDÓWKA obowiązkowo HVAR/JELSA mam osobiste wspomnienia
JEDIdarkSIDE napisał(a):DOKŁADNIE OBJAZDÓWKA i jak mi DUPA wytrzyma to wpadnę też do CZARNOGÓRY
Janusz Bajcer napisał(a):Ale w piosence jest o męskiej pipie
Motori też mam
JEDIdarkSIDE napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ale w piosence jest o męskiej pipie
Motori też mam
JESTEŚ BOSKI ale o męskiej pipie nie słyszałem... chociaż znałem jednego gościa zasługującego na mianę PIPY