napisał(a) Jareksz » 12.04.2013 20:25
To nam Janusz ładnie słodzi przed koncertem.
Trafiłem na takie coś w marnym tłumaczeniu...
Siedem lat po albumie i jeden z najpopularniejszych tournee "raz w Chorwacji," zwraca Thompson z nowym albumem, "Ora et labora". Album jest obecnie dopuszczone do sprzedaży wyłącznie w Zagrzebiu Records sklepie Chorwacji w pierwszych dwóch godzinach sprzedaży wyprzedane wszystkie dostępne okazy. Od jutra (12,4). Album będzie wyłącznie dostępne we wszystkich sklepach IRL, w Zagrzebiu (Bogoviceva 5), Split (Plac Ludowy 11) i Rijeka (Užarska 3). "Ora et labora" (módl się i pracuj) jest Thompson produkcji najbardziej złożonych album, który pracował przez dwa lata, a potężne wiadomości i hałaśliwe rozmowy muzyka o sytuacji społecznej w Chorwacji, jak również kulturowe i historyczne tematy, które zawsze były inspirowane przez dzieła. Album zawiera dziesięć piosenek, które ja podpisały Thompson, chyba że w tekście piosenki "Maranatha", który został napisany przez ks. Ante Ivas, biskup Sibenik. Dźwięk na płycie, "Ora et labora" jest jeszcze ostrzejsza niż na płycie "Raz w Chorwacji", za który jest on uznawany za Thompson i jego wieloletni przyjaciel i współpracownik Orlic cisza. Mając fanów zeszłym roku mieliśmy okazję usłyszeć jedną Mistrzostwa Europy "Zawsze wierny tobie", a w tym tygodniu piosenka "Maranatha", dziś będzie muzyczne show Dalibor Petko w Radio Narodowego już od 18.30 do wprowadzenia nowego singla z albumu, piosenka o miłości "Tylko miłość sekret dwóch światów." Muzyka i tekst podpisany przez Thompson i układ Quiet Orlic. "Moje pokolenie jest zdezorientowany, że pewne wartości, które są podnoszone całkowicie zniekształcone i zaniedbane. Dają nam kilka innych, którzy nigdy nie żyli w naszym kraju. stara się promować światopogląd, w którym się wychowałem i to był mój cel w historii, muzyki i pieśni zwrócić uwagę na coś, co nie jest dobre. " - Thompson powiedział o nowym albumie. Od soboty (13.4.) album będzie dostępny we wszystkich sklepach Records Chorwacji w sklepach innych dostawców (Print Media Center, handel Algorithm, commerce Dancing Bear, Dallas Records, link, Malta, Murena, Rainbow sklep muzyczny, kolorowe sklep i Zdaf). Wszyscy ci, którzy złożyli wstępne zamówienie CD sklep internetowy na Chorwacji Records, to samo można spodziewać się w przyszłym tygodniu na ich adresy, w zależności od miejsca i kraju, w którym się znajdują. cena albumu jest 119 kun.
Hihi z którego sklepu nam Janusz puści