napisał(a) Jareksz » 19.02.2013 21:05
Janusz aleś znalazł....musiałem poszukać coś o "BLIZNIAKU"
i znalazłem z sierpnia 2012 wywiad z nim....przepuściłem przez tłumacza....Jak Jolek dostanie zawału, to będzie z mojej przyczyny.
TłumaczZ języka: chorwacki
Na język: polski
chorwackipolskiesperantoWykryj język
polskichorwackiesperanto
Wywiad-Toni bliźniaki, nowa nazwa na scenie muzyki chorwackiej
Autor: CRO-SOUND Rozmiar czcionki: Komentarze Drukuj Email (2)
Toni bliźniaki
Kilka dni temu, Hit Records label zespół premiera zaprezentowała nowy członek, kompozytor, autor tekstów, którego imię nie jest znane w Dalmacji. Toni bliźnięta jest nowym członkiem tej wielkiej rodziny, i przez pierwsze dni jego "życia" w zbiorach publicznych Hit prezentuje debiutancki singiel, "Mój Ružice", którego premiera będzie można obejrzeć film na naszej stronie internetowej w czwartek o 15.00 rano. Toni jest naszym gościem w tym tygodniu rozmowy, wnosimy w następujących punktach.
W dzisiejszych czasach są oficjalnie reprezentowane w szeregach Hit Records, wykonany ten komunikat ponownie uruchomić, kiedy wiemy, że nie jest tajemnicą, do sceny?
Tak, ale długi czas działania w Splicie i Dalmacji z jego zespołem i "żywych" koncertach i album "Moje róże" we współpracy z ewidencji przebojów było ogłoszenie, że ich praca kantautorski wznosi się na wyższy poziom.
Dla tych z Was, którzy nie wiedzą, może się przedstawić?
Nazywam się Toni bliźniaki, piosenkarka i autorka tekstów gitarzysta Duce koło Omis.
Działać jako autor tekstów, kompozytor, aranżer i grać 5 instrumentów, aby połączyć to wszystko?
Tak, nawet jako młody chłopak zacząłem grać na perkusji, dwa lub trzy lata po tym, musiałem przenieść się do Berlina z ojcem, więc zaspokoić swoje uzależnienie od muzyki, gra na gitarze, ponieważ nie można było grać na perkusji w mieszkaniu w Berlinie, kilka lat po tym, jak wrócił z Niemiec i założył heavy metalowy zespół "Alcohollica", w którym składa się i napisał teksty do zespołu, grając bardziej jako hobby, Heavy Metal, bez zysku, zdecydowałem się grać na klawiaturze, koncerty i wesela do indywidualnych potrzeb finansowych, a potem postanowiłem rozpocząć komponowania i pisania "Ciepła pop" za dużo publiczności i tak napisał piosenkę "Moje róże" i inne wiedza istrumenata pomaga mi w zorganizowaniu i komponowania własnych pjesama.Sad byłam w grupie wsparcia znów gitara.
"Moje róże", debiutancki singiel, jest tam napis?
Tak, ta piosenka weszła na prawdziwej historii, praktycznie w moim susjestvu Miałem znajomego, który przeżywa akcję z toru, STIM Chciałam, żeby wiedzieć, że uciec od napastnika, bo po, że "przyjdzie deszcz sunshine", co zostało zrobione, co mówi. . i myślę, że wiadomość ma swoją siłę i masę, nie tylko dla niej, ale także wszystkich maltretowanych kobiet w Chorwacji.
Widzimy, że pracujesz z udokumentowanym zespołem w zakresie ustaleń, czy chcą się z zespołem, aby przejść dalej?
Oczywiście, Remik Kazinotti jest doświadczony i bardzo dobry aranżer jakość współpracy z nim myślę, że jego warsztat utwory do perfekcji.
W przygotowaniu można więcej utworów, które wszyscy się spodziewać?
Tak, mam do przygotowania kolejnej 8,9 pjesama.također komercyjnych singable melodyjny charakter z głównie poświęconych tekstów, w którym zdecydowana większość znajdują się w utworach takich jak "moje róże."
Chcesz, album, który sprawi, idealny album?
Tak, uważam, że moja praca jest doskonały album, jak powiedziałem, proste melodyjne utwory z dedykowanym tekstów lakopamtljivim powinny być dostępne dla słuchaczy w każdym wieku, jest bardzo trudne w dzisiejszych czasach do budowy zupełnie niepowtarzalny styl muzyki, ale mogę powiedzieć, że album będzie coś pomiędzy Zeljko Samardzic, Dino Merlin, imiennik jakiego Tony Cetinski ile styl.
Toniu.Svi tak wiele o tobie, że znalazł nowego faworyta na scenie muzycznej czekać Tonio na czwartek, kiedy będziemy prezentować się premiera teledysku do piosenki "Mój Ružice" Do tego czasu cieszyć soundclound wersję piosenki.