Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 19.02.2013 20:56

Witam Rodzinkę :D
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 19.02.2013 21:02

Witam :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2013 21:03

Jacek S napisał(a):Dobry wieczór.

Witaj Jacku :lol: podajesz trzy piosenki :lol: :lol: :lol:
piotrf napisał(a):Dobry wieczór Rodzinko :D

Witaj Piotrze :D podajesz dwie piosenki :lol: :lol:
bracik001 napisał(a):Witam Rodzinkę. :lol:

Witaj Andrzeju :D podajesz jedną piosenkę :lol:
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 19.02.2013 21:04

Hej :lol:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 19.02.2013 21:05

Janusz aleś znalazł....musiałem poszukać coś o "BLIZNIAKU"
i znalazłem z sierpnia 2012 wywiad z nim....przepuściłem przez tłumacza....Jak Jolek dostanie zawału, to będzie z mojej przyczyny.

TłumaczZ języka: chorwacki
Na język: polski
chorwackipolskiesperantoWykryj język

polskichorwackiesperanto

Wywiad-Toni bliźniaki, nowa nazwa na scenie muzyki chorwackiej

Autor: CRO-SOUND Rozmiar czcionki: Komentarze Drukuj Email (2)

Toni bliźniaki
Kilka dni temu, Hit Records label zespół premiera zaprezentowała nowy członek, kompozytor, autor tekstów, którego imię nie jest znane w Dalmacji. Toni bliźnięta jest nowym członkiem tej wielkiej rodziny, i przez pierwsze dni jego "życia" w zbiorach publicznych Hit prezentuje debiutancki singiel, "Mój Ružice", którego premiera będzie można obejrzeć film na naszej stronie internetowej w czwartek o 15.00 rano. Toni jest naszym gościem w tym tygodniu rozmowy, wnosimy w następujących punktach.

W dzisiejszych czasach są oficjalnie reprezentowane w szeregach Hit Records, wykonany ten komunikat ponownie uruchomić, kiedy wiemy, że nie jest tajemnicą, do sceny?
Tak, ale długi czas działania w Splicie i Dalmacji z jego zespołem i "żywych" koncertach i album "Moje róże" we współpracy z ewidencji przebojów było ogłoszenie, że ich praca kantautorski wznosi się na wyższy poziom.

Dla tych z Was, którzy nie wiedzą, może się przedstawić?
Nazywam się Toni bliźniaki, piosenkarka i autorka tekstów gitarzysta Duce koło Omis.

Działać jako autor tekstów, kompozytor, aranżer i grać 5 instrumentów, aby połączyć to wszystko?
Tak, nawet jako młody chłopak zacząłem grać na perkusji, dwa lub trzy lata po tym, musiałem przenieść się do Berlina z ojcem, więc zaspokoić swoje uzależnienie od muzyki, gra na gitarze, ponieważ nie można było grać na perkusji w mieszkaniu w Berlinie, kilka lat po tym, jak wrócił z Niemiec i założył heavy metalowy zespół "Alcohollica", w którym składa się i napisał teksty do zespołu, grając bardziej jako hobby, Heavy Metal, bez zysku, zdecydowałem się grać na klawiaturze, koncerty i wesela do indywidualnych potrzeb finansowych, a potem postanowiłem rozpocząć komponowania i pisania "Ciepła pop" za dużo publiczności i tak napisał piosenkę "Moje róże" i inne wiedza istrumenata pomaga mi w zorganizowaniu i komponowania własnych pjesama.Sad byłam w grupie wsparcia znów gitara.

"Moje róże", debiutancki singiel, jest tam napis?
Tak, ta piosenka weszła na prawdziwej historii, praktycznie w moim susjestvu Miałem znajomego, który przeżywa akcję z toru, STIM Chciałam, żeby wiedzieć, że uciec od napastnika, bo po, że "przyjdzie deszcz sunshine", co zostało zrobione, co mówi. . i myślę, że wiadomość ma swoją siłę i masę, nie tylko dla niej, ale także wszystkich maltretowanych kobiet w Chorwacji.

Widzimy, że pracujesz z udokumentowanym zespołem w zakresie ustaleń, czy chcą się z zespołem, aby przejść dalej?
Oczywiście, Remik Kazinotti jest doświadczony i bardzo dobry aranżer jakość współpracy z nim myślę, że jego warsztat utwory do perfekcji.

W przygotowaniu można więcej utworów, które wszyscy się spodziewać?
Tak, mam do przygotowania kolejnej 8,9 pjesama.također komercyjnych singable melodyjny charakter z głównie poświęconych tekstów, w którym zdecydowana większość znajdują się w utworach takich jak "moje róże."

Chcesz, album, który sprawi, idealny album?
Tak, uważam, że moja praca jest doskonały album, jak powiedziałem, proste melodyjne utwory z dedykowanym tekstów lakopamtljivim powinny być dostępne dla słuchaczy w każdym wieku, jest bardzo trudne w dzisiejszych czasach do budowy zupełnie niepowtarzalny styl muzyki, ale mogę powiedzieć, że album będzie coś pomiędzy Zeljko Samardzic, Dino Merlin, imiennik jakiego Tony Cetinski ile styl.

Toniu.Svi tak wiele o tobie, że znalazł nowego faworyta na scenie muzycznej czekać Tonio na czwartek, kiedy będziemy prezentować się premiera teledysku do piosenki "Mój Ružice" Do tego czasu cieszyć soundclound wersję piosenki.
bracik001
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bracik001 » 19.02.2013 21:10

Proszę o: Jasna Zlokic - Povedi me.
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 19.02.2013 21:12

Spoko, Jaruś :smo:
Ale parsknęłam śmiechem na " w czwartek o 15.00 rano" :mrgreen:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.02.2013 21:16

Skoro nalegasz to niech będzie Miroslav Skoro..proszę.
:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2013 21:22

Jacek S napisał(a):Skoro nalegasz to niech będzie Miroslav Skoro..proszę. :)

Dwie solo :lol: :lol: - jedna z Tedi :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.02.2013 21:22

I gitara.
:)
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 19.02.2013 21:28

Utorak, 12 Veljača 2013 14:57 1 2 3 4 5 (1 vote)
Severinin tulum u pidžami: repala pa upoznala Brada Pitta

Obrazek

Piše: CRO-SOUND Veličina slova: Ispis E-mail Dodaj komentar

Severina
"Došla sam s osmijehom na licu", rekla je dobro raspoložena Severina gostujući sinoć na Narodnom radiju. Povod gostovanja bila je promocija novog singla "Dobrodošao u klub". "To mi je najdraža pjesma na albumu, a ovaj tjedan snimam i spot", izjavila je našalivši se na račun svoje kreacije. "Tako se dobro osjećam u studiju da sam došla u pidžami". Razlog za veselje ima i zbog odličnog uspjeha albuma, koji je trenutno najprodavaniji u cijeloj regiji. "Svih 13 pjesama svirat ćemo na predstojećoj turneji", otkrila je kazavši da sve počinje 23. ožujka koncertom u Rijeci, dok će ostale gradove, kao i ekipu s kojom radi na turneji objaviti kroz desetak dana. U Splitu još traži adekvatan prostor za koncert. "Sentimentalna sam prema Gripama, ali nagovaraju me na Poljud. Nagovaraju me da bude Dalmatinka na Travi zelenoj", rekla je Severina kazavši da će u prvom dijelu turneje obići sve veće gradove u regiji. Valentinovo će također provesti radno, koncertom u Švicarskoj, gdje će dijeliti pozornicu sa Željkom Joksimovićem

Severina
"Przyjechałem tu z uśmiechem na twarzy," powiedział dobry Severina nastrój od ostatniej nocy w National Radio.Powodem wizyty była promocja jego nowy singiel "Witamy w klubie". "To jest moja ulubiona piosenka na płycie, aw tym tygodniu jestem nagrywania i wideo", powiedział našalivši względu na swoje kreacje. "Czuję się tak dobrze w studiu, że dostałem w piżamie". Ma powód do radości z powodu doskonałej sukcesu albumu, który jest obecnie w sprzedaży w całym regionie. "Wszystkie 13 piosenek wystąpi na nadchodzącej trasie" ujawnił mówiąc, że wszystko zaczyna 23-szy marca koncert w Rijece, a inne miasta, jak również zespół pracuje na wycieczkę do wydania, w dziesięć dni. W Splicie, wciąż szuka odpowiedniego miejsca na koncert. "Jestem sentymentalny na grypę, ale przekonał mnie do tego serialu. Przekonaj mnie się Lorelei na trawie", powiedział Severin, mówiąc, że w pierwszej części trasy, aby odwiedzić wszystkie główne miasta w regionie. Walentynki będzie również prowadzić prace, koncerty w Szwajcarii, gdzie będzie dzielić scenę,,,,,,,

Czyli wiecie co będzie modne w 2013 w cro :lol:

Szykujcie pidżamki i wieczorkiem na rive. :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 19.02.2013 21:35 przez Jareksz, łącznie edytowano 1 raz
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 19.02.2013 21:31

Crvena Jabuka - Tamo gdje ljubav . . .
Prljavo Kazaliste - Heroj Ulice

bardzo proszę :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.02.2013 21:48

Ja dziś trochę szybciej się oddalę na spoczynek.
Miłego wieczoru Wam życzę.

:papa:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 19.02.2013 21:56

Hvala Januszu :D

Kolorowych Jacku :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2013 22:04

Jacek S napisał(a):Ja dziś trochę szybciej się oddalę na spoczynek.
Miłego wieczoru Wam życzę.

:papa:

Laku noć pierwszy śpioszku :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 2547
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone