Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 22:06

W Dniu Kota :lol: w CRR śpiewają Kocice :oczko_usmiech: Tajci, Jelena, Lidija :lol: :lol: :lol:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 17.02.2013 22:07

1. Aysela Crna macka
2. Bajaga Nakostresena macka
3. Dzej Ramadanovski Ova macka do mene
4. Fit Macka
5. Ibrica Jusic Macka
6. Jami Divlja macka
7. Mile Kitic Zena i macka
8. Ogi Macka medju golubovima
9. Radio Macka
10. Tomislav Colovic Crna macka
11. Zoran Jankovic Macka

To tak na szybko
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 22:12

Jareksz napisał(a):1. Aysela Crna macka
4. Fit Macka
5. Ibrica Jusic Macka
6. Jami Divlja macka
9. Radio Macka
11. Zoran Jankovic Macka

To tak na szybko

Nic z tego nie mam - wykonawców nie kojarzę.
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 17.02.2013 22:13

Jareksz napisał(a):1. Aysela Crna macka
4. Fit Macka
5. Ibrica Jusic Macka
6. Jami Divlja macka
9. Radio Macka
11. Zoran Jankovic Macka
To tak na szybko

8O 8O 8O
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 17.02.2013 22:13

Utwory w których występuje "macka"

Ajzea Kucke
je li, kucko, sto si mi skinula decka pa im'o je dobra kola i tvoj je imao dobar motor glupaco, kako da se vozim, zima je gde ste, gusari, gde su vam picke u rukama je rum, u ustima su sise mala, ti si kucka, moras da se skines u glavi su mi pare, u mrezama su ribe kucke, svima sisale st
4. Alen Islamovic Ela
blesava pravis od mene ja ludnicu pravom od tebe i sta budalama pristaje nista, samo samaranje cipelica uska ti si mala guska ref. ela, u top me stavi ela, nisani, pali ela, ljubav boli ko se svadja, taj se malo voli ela, u top me stavi ela. nisani, pali ela, nismo znali ko se sv
5. Alka Vuica Ti ne znas voditi ljubav
dobili ste pravi broj mozda sam kod kuce a mozda i nisam ostavite poruku ti ne znas voditi ljubav ti znas dahtati frktati kao macka i stazati moju straznjicu da dokazes da je tvoja da tvoja je, samo tvoja ali zaista duso ti ne znas voditi ljubav ti znas uzimati ljubav ti znas silovat
6. Ana Stajdohar Nisam tu
[kur]nisam tu, za tebe[/kur] macka u dzaku sam u vodi riba sam sve sam kad zatreba ako si dobar ti toplo kad hladno je problem za nevolje med sam u mleku ja sve sam kad zatreba ljubavi los si ispao, znaj nisam ja ona ti nisi taj cujes li, ovo je kraj ref. 2x nisam tu za tebe ja
7. Aysela Crna macka
presla sam ti preko puta kao macka crne boje urekla te, pa sad stalno sanjas tijelo moje 2x ref. 2x crna macka, crna macka mene tako zovu svi poludjese mnogi za mnom moraces i ti glumis da si mrtav hladan al' je jasno to bas svima da te ova crna macka u kandzama ima 2x ref. 2x
8. Azra Vrata podzemnih voda
sretni znamen za moju malu tri dana sam proveo s njom cesta dugacka, ravna, ne vidis joj kraja samo tragovi puta na mome licu lazni mir nedeljnog jutra sugavo je dolje, na dnu mnogo fraza, mnogo snova u njenoj glavi i nista od zelje da se za zivot bori punom brzinom krvare egzercisti za
9. Bebi Dol A sta kad imas sve
duso, kako si a, ja kad macke ode misevi kolo vode takva sam ja kako ste vi, kako smo mi bljesti sve, yeah, tuzno yeah, yeah takva sam ja iza svake kuce, svakog grada beograda, leti, leti novog sada ljudi sanjaju, spavaju iza svake kuce, svakog grada beograda, leti, leti novog sada
10. Bebi Dol Lapis lazzuli
odmah iza ponoci dolazis mi tiho ti iz svog sveta grehova dolazi moj jehova u crnom plastu greha svog vreba kao macka on propinje se, izvija vatrom me obavija u grudima trazi zlato za to bi i oci dao al' krijem ga ispod brda nece ga naci da preplovi sedam mora i preleti devet go
11. Bebi Dol Moj andjele, u belom vencaj me
mili moj, moj andjele pokradi sad sve grobove i uzmi mi sve drago kamenje i vencaj me u belom andjele mili moj andjele, ajde krila mi daj jer iza neba, znam, postoji jedan grad u kome zivi sam svih nebesa car gde zlatni lavovi cuvaju ti san a crne macke ti gledaju u dlan ref. mili moj,
12. Crno Perje Juha
juha nosi nase marsale stotine kila dize ko od sale sam podize konstrukcije teske iz zagreba u split na gazu ide pjeske kombi gura uz brdo ako mora to mu nije nista, to mu je fora bez dizalice on mijenja kotace od njegovih ruku nema nista jace juha je malen, ali je snazan dok zvucnike n
13. Crvena Jabuka Jukebox
pronadji me kao kopac kad nadje zlato ja cu te voljeti nemoj da brines za to poljubi me kao zena kad ljubi muskarca napusti me, kao sto zivot napusta starca ne daj da patim kao za gospodarom pas daj mi snage kao sto autu dajes gas ref. 2x prestani plakati kad muzika svir
14. Danijela Martinovic Zakon
u lokalu crna macka negdje iza deset sati dogodila se pljacka kakvu ovaj svijet ne pamti zalio me picem rek'o, mala, nisam htio a ja nisam se ni makla moj je zivot njegov bio ref. i zato ga zatvorite nikada ne dozvolite da ucini opet to ma, zakon ne smije biti mek jer treba ga osu
15. Dara Bubamara Bludni sine
ma gle, gulupcici se odomacili mojih mrvica sa poda najeli pa gugucu, evo vece celo kad' macka dodje bice veselo ref. ti bludni sine ti bludni sine zbog toga se gine necu da ti pustim ti bludni sine ne leti visoko ma, oko za oko da ti malo spustim ma gle, gulupcici se oslobodili
16. Deen Sex & Revolution
u sobi punoj ljudi dugo gledam te korak po korak kao macka kreces se i svaki put kad mi pridjes, ja bih te vidim da nisi sama, on te miluje ruka mu klizi ispod tvoje haljine sto duze gledam taj prizor sve vise htjeo bih te ref. 4x sex & revolution niko sem mene ne zna sta se dogadja s
17. Divlja Ruza Tigar u mraku
zasto pitas okolo kakva sam u krevetu pitaj mene slobodno ne veruj u klevetu ja sam ti u krevetu k'o macka na drvetu uvek kad me pogode ja docekam se na noge pa ogrebem, pa pobegnem ref. otkud tebi ta ideja da si sa mnom intiman ti si samo macak u dzaku od toplog mleka umazan otk
18. Divlje Jagode Dinamit
kao grom si ti, opasna po zivot ni div, ni kralj, s' tobom ne bi na kraj tvoja rijec, topovska je paljba da li znas, da sijeces kao sablja ref. dinamit bas si dinamit dinamit ti si mi sve ti si mi sve ne igras fer, kao pas i macka ti radis sve, samo iz inata cuvaj se, organi su jos
19. Duck Boban & Bobana
po meni k'o da nevreme se sprema po meni to je vrlo vazna tema po tebi takve price nisu bitne po tebi samo pomoci su hitne po meni gubis vreme na dijete po meni ti si samo veliko dete po tebi magazin je dobra grupa po tebi nasa veza ima puno rupa i tako iz dana u dan ti i j
20. Dzej Ramadanovski Ova macka do mene
ova macka do mene pije vino ovako iz bokala pa do dna tako ili nikako dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ona sem vode nista vise popiti ova macka do mene ljubi momke ovako sve u usta pravo bas tako ili nikako dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ona sem mene nikog vise ljubiti
21. Edo Maajka Prikaze
bio sam u kafani, kod debelog to je selo do mog opet smo se zarakijali tekmu gledali navijali, plakali, smijali dok smo meze imali e, a kad je nestalo meze poce prica bezveze debeli radi sranja reko` kumu da me odveze kum mi kaze ne moze pio pive ceske sta cu, rek'o, ljudi odo' ja
22. Extra Maki Nevinasce
necu ti reci svoju proslost kakav mi je zivot bio pre nista ti necu reci ostavices me ni da sam bila divlja macka sto je lance pokidala sve nista ti necu reci ostavices me nisam bila zlato al' volim te i za to ref. 2x glumicu pred tobom nevinasce k'o da sam slucajno u tvoj zivot dosla
23. Fit Macka
gledas me okom zene koja moli mazis se bez dodira, i dokazujes svoje a sve sto je tako dobro, dobro u meni pustas da ode, da se kotrlja lije niz obraz ti nikada neces, neces moci pretvoriti mene u jednog od njih ref. 2x kao macka ti kruzis oko mene i zoves moje ime kao macka ti zaboravic
24. Goca Trzan Vestica
hajde otvori se baci karte na sto sada mi priznaj sve reci da je gotovo bogu pomoli se kada kuci krenes ti svasta se u mraku desi pazi da ostanes ziv svaki put kada ti crna macka predje put seti se kako si prema meni bio grub kada si nervozan kad se lose osecas kada cujes glasove
25. Ibrica Jusic Macka
u gradu nije vazno ime u praznoj sobi, kaze prica i u sred ljeta, u sred zime ja vidim tuznoga mladica on zivi sam i k'o zanesen u svome svijetu od papira a vani sunce, kisa, jesen a vani vergl nesto svira no jednog dana sum kraj vrata to netko neznan uci zeli u njegov zivot poput tata
26. Idoli Soda boj
kao macka neka stara svud se vucem ja bez para soda boj i dok misli nekud lete otpadaju mi tapete soda boj, soda boj ponekad se nocu budim srce kuca, ja se cudim sta je to, zasto to vec je dugo nisam sreo ne znam kuda bih se deo nocima, danima ref. svaki kamen koji sutnem kotrl
27. Irina & VI Nista ne ostavljam
tvoja sjena plovi gradom zavlaci se kao macka u moj san pruzam ruke da je dirnem ali svaki put je brzi dan ako zelis da me nadjes tvoje oci same znaju puteve ako zelis da me imas onda kreni ili vrati se samo zovi moje ime svaki put je blizu tebe ref. 2x sve moje neka bude tvoje ni
28. Ivana Sasic Dvadeset pet
kosmar kratko ce da traje od nocas svako za sebe jer ti ne znas vernost sta je to je enigma za tebe ref. 2x na noktima crven lak kosa joj dugacka u mraku joj oci sjaje kao da je macka mesto meni njoj si nas'o da poklanjas cvet bas veceras kada slavim dvadeset i pet sutra mene ce
29. Jami Divlja macka
prosla je sezona lova osecam se kao nova kao nova otkad nema tebe zakonom sam zabranila sebe ref. divlja macka divlje strasti no, no, greb, greb da cu ti na pamet pasti no, no, greb, greb divlja za devet zivota no, no, greb, greb neukrotiva lepota no, no, greb, greb no, no, greb, gr
30. Jana Moje jeste, tvoje nije
u drustvu se ponasamo kao pas i macka al' na nasu ljubav nije jos stavljena tacka ref. 2x moje jeste, tvoje nije simpatiju krije hajde duso poljubi me srce ludo bije a narod je ispevao onu znanu svima ko se svadja taj se voli tu ljubavi ima ref. 2x i tako je kako je zivot ide
31. Jelena Karleusa Krimi rad (feat. Teca)
to je ta borbena ekipa 2012., krimi rad krimi rad, krimi rad krimi rad, krimi rad kri-kri-kri-krimi rad borbene felne, brate borbena masina ispod sedista hekler u gepeku kolicina krimi rad, krimi rad stize borbena ekipa nas konvoj ispred kluba je dug sve dzip do dzipa sampanja
32. Jelena Karleusa Sudbinu poreci
crna macka predje put puce grom u koprive razbi se ogledalo slutilo je nesrecu ciganka na prozoru za glavu se uhvati ovo dete u ljubavi srece nece imati ref. 2x sudbinu poreci, sudbinu poreci sudbinu poreci, boze moj ljubav mi proreci, ljubav mi proreci da ne zivim zalud zivot svoj
33. Juice Rakija i diskoteka (feat. Jelena Kostov)
cekaju me drugovi alkohol i kumovi cekaju me tamo svi i ovu noc smo veseli veceras me zovite hocu da se opijem rakiju mi dolite ma ima da se razbijem ref. neka, neka tuga nek ceka hocu da se napijem rakija i diskoteka ma ima sve da razbijem neka, neka tuga nek ceka sklonite mi
34. Karma Lutka za bal
ref. 2x hajde mala dodji u moju sobu imat cemo privatan bal steta bi bila da propadne stvar kad kazes da smo tako dobar par sreli smo se prvi put u "stopoteci" gore u ljubljani dok trajao je boom festival bacila sam ruke oko tvoga vrata a ti si rekao honey, zar nismo dobar par
35. Marinko Rokvic Bolji u svemu
godinu dana varas ga sa mnom i ljubav trazis u krevetu mom jer on za tebe vremena nema dokle ces tako, misli na to on nije svestan lepote tvoje u tvoju vernost i ne sumnja a ti k'o macka, cim negde ode svratis do moga potkrovlja ref. 2x kad procuri sve o nama sta ces onda reci njemu d
36. Maya Jedan pravi
ne dam da mi srecu kvare ljubavi nove, ljubavi stare ova glava samo luta nema ni cilja, nema ni puta gdje ja zaigram tu tacka dugo stoji ni jedan nije moj a opet svi su moji ref. prvi nocu uspava me i budi drugi gradom proseta me a treci ludi, a treci ludi kazu ljudi ova macka
37. Medeni Mesec Zvezde padalice
ispod oka kradom gledamo se mi mada si sa njom priznaj barem srcu svom sve je igra tebi nista ne znaci zena slabog kova macka koja prede kao ova ref. svaku noc ih menjas ko kravate jer ne mogu da te shvate zato priznaj sve maska don zuana skriva te bar pokazi svoje pravo lice
38. Mega Mix Band U najavi
sretoh te u guzvi vrelog grada sasvim slucajno i kod mene pozvah na espresso sasvim namerno i k'o sto zivot samo pricu ume da izrezira uspeli smo da nadoknadimo za noc godine cekanja i dok predes kao crna macka u mom narucju sto si duze sa mnom, vise shvatam kako je dobro sto si tu
39. Mihailo Rajicic Lud za njom
ref. a ja lud za njom, totalno tako izgleda, da to nije normalno a ja lud za njom, bukvalno ko bi rek'o da je takva macka s devojkom ulazi u klub, svi je gledaju luj viton, guci na njoj sijaju rado bi nju veceras svi da imaju ali o njoj mogu samo da sanjaju jer nije laka mala, drzi do seb
40. Mile Kitic Zena i macka
zena i macka dve crne dame varaju nocas tuzne i same (2x) ref. 2x bila je crna ko macka jednom je presla moj put tada sam shvatio da sreca odlazi na daleki put zena i macka kao noc crne svakoj posle suseta kune (2x) ref. 2x zena i macka kraj nogu prodju niko ne zeli da o
41. Mirjana Mirkovic Bubice
ref. bubice moje lude idemo medju ljude dosta je s tobom drame sama sam i tacka neces mi znati traga niti me zvati, draga vrele me noci mame idem iz inata od prejakog parfema ulica nek' mirise veceras ne gledaj u prozor nisam kuci znam da nisi spreman al' solo lakse disem neces
42. Mr.Black Ooo beybe (feat. Bato)
onana, onana, onana, onana 5, 4, 3, 2, 1 kada prolazim gradom uvek me gledas ti jako si zeljna da da me poljubis a ti si luda macka bas si fatalna ponekad zapitam se da li si posebna ti jesi posebna s' tobom uvejek najbolje i nisam tu da bi cinio najgore ti jesi luda mala ti
43. Neda Ukraden Najbolje su cure (duet Alka Vuica & Vuco)
jutros sam ustala na lijevu nogu da pijem vodu vise ne mogu vec sedam dana drzim dijetu zbog toga mrzim sve na svijetu ma hajde, nedo, ne budali pogledaj se, sta ti fali manje dijete, vise seksa nek' se pije, nek se eksa ref. jer od noci crne pa do zore bijele najbolje su cure koje s
44. Ogi Macka medju golubovima
izgledala je opasno setala nam se po snovima jos jedna strasna macka medju golubovima vrebala je svoj plen a mi, satro, gradski mangupi u redu gurali se koga ce da pokupi mm, gledala je sve al' ko za inat mene ne ref. a meni stani - pani ma samo napred, mace, ko ti brani zaskoci
45. Olivera Katarina Macija balada
znaju je svi, znaju je svi kada se derala februarski ludo kada se prvi put dala zutom, iskusnom macku tako je bilo, tako je bilo jednoga dana, zimskog dana al', medjutim, posle macak, zuti macak, ostavi macku mladu a kad su dva svilena maceta prvi put zagrizla maminu dojku mlada je ma
46. Parni Valjak Lutka za bal
sreo sam je prvi put u "stopoteci" gore u ljubljani dok trajao je "bum festival" bacila je ruke oko moga vrata i rekla; aki zar nismo dobar par hajde mala, dodji u moju sobu imat cemo privatan bal steta bi bila da propadne stvar kad kazes da smo tako dobar par stoj, sto ti misl
47. Playas Sta bi hteli vi (ft. Elitni Odredi & Sha)
nemoj posle svega opet da me cimas duso, nekad si mog'o da me imas 'ajde, lepo priznaj, veceras ti se svidjam dobra mi je stikla, al' vise tvoja nisam vise nisam klinka, ne zanima me, decko o meni sta se prica za sva vremena dobio si korpu da si bio dobar, smrkali bi koku salim se narav
48. Riblja Corba Gluposti
nemam vise motiv da bi bio protiv nisam neukrotiv, ja priznajem poraz k'o macka u dzaku smucam se po mraku sam u cor sokaku i priznajem poraz ref. ovih dana sve mi mirise na jesen ja cu opet biti sasav i zanesen gluposti, sve same gluposti a kuda dalje bog sveti zna nemam vise motiv d
49. Sasa Jovanovic 200 miliona
ti i ne krijes to ko macka me snimas u mraku na skupo jos se palis mlad i pun kao brod to mislis o meni i mamis me dok prilazis a ne znas da sat moj jos vruca je roba za mobilni vucem vec ozbiljan dug sve sto imam, to je mala soba mozda sam i lud ref. al' bicu ja tezak dvesta m
50. Seka Aleksic Za ljubav mobilna
spremam ti ove noci more parfema samo za tvoje oci gola ramena ja znam da se tebi dopadam farbacu crnu kosu nezno zelenu nokte za nogu bosu jako crvenu ja znam da se tebi dopadam ref. 2x za ljubav mobilna u svakom trenu i uvek dostupna za dodir tvoj tvoja sam magicna fatalna zena sig
51. Severina Adam i Seva
veceras ja ulazim u klub prva macka, plesna kraljica o, bjez'te, epizodne nule ja sam glavna uloga, svih predstava ne vidim dobro, jesi li to ti i to ne s' jednom vise manje nego s' tri o, sve su iste plave kose peglane ponistene marke taksene gledaj tijelo, gledaj vrat ne gledaj na ro
52. Sove Svacija bivsa
znas, zlato, nije ti to fino nije ti to dobro provalila su te raja kani se corava posla sad si svacija bivsa raja te cudno gledaju nisi ista, ima te viska al' po stranicama srama ne znam zna li ti mama kako je odrasla mala da nije postala dama da nikad nije sama, srce mi slama nekad s
53. Srdjan Jul Koketa
ti si divlja macka, ti si tigrica divlja cica maca sa ostrim noktima oko tebe parfem, puder, karmin, lak dior, sanel, kuros, ti si sveta smak izazivas vesto, koketa si, mrak namigujes brzo, tebe zeli svak kad te vidim takvu, meni stane dah spremna si za napad, ljubav je tvoj fah ref. 2x
54. Tomislav Colovic Crna macka
mnogo volim, mnogo volim ono sto se ne sme kad svi placu, ja tad pevam pesme stalno diram, stalno diram u zar i u vatru hoce zene zivog da me satru hej ref. 2x crna macka, crna macka stala mi na put moj zivote, moj zivote na tebe sam ljut nikad ne bi, nikad ne bi prevario zenu da n
55. Valentino Ne mogu, ne mogu
nekad pozelim da sam soko pa da odletim preko mora tamo nisi ti, nisam ni ja ne volim ti i ja, oo, kao pas i macka ti i ja, oo, kao losa braca ti i ja, oo, ista nam je kazna ref. /a ja/ ne mogu, ne mogu da te ostavim drugovi su moji sinoc otisli ne mogu
56. Viki Trinaest dana
kao pas i macka ponekad se budimo a onda se nezno ko golubovi ljubimo s oblaka me skidas dizes u visine s tobom nema izbora nema ni sredine ref. 2x trinaest dana samo bih te ljubila trinaest noci iz ljubavi ubila ponekad te mrzim nekad ti se divim sa tobom ne mogu bez teb
57. Viktorija Lokomotiva
mokri vagoni, peron i dim ti si u vozu, ja mirim se s tim doci ce nocas nova godina lokomotiva je krenula svetlim kao oznaka na putu da se nadam nista mi ne vredi pahulje se tope na kaputu a tvoja slika nece da izbledi trepere kao lavez u daljini zapisane reci u tisini da nikad ti do
58. VIP Ako riba drolja postane
e pa ovako, slusaj, mala znam te jos otkad si bila mala i kad sam bio mali nisi znala da od prvog dana hteo sve na svetu da ti kupim jos uvek kad te sretnem, drhtim to nisi znala taj ortak sto te sada vidjam s njim je budala cujem razne cupri sve o njemu i, mala, nije sala ortak f
59. Zoran Jankovic Macka
svake noci dodjes u iznajmljen stan da ko macka legnes na moj topli dlan tad od strasti drhtis u narucju mom pa se onda opet vratis domu svom ref. skriva te tama ne vidi niko tvoje nevjerstvo i zelju zamnom dolazis uvjek kao lopov da krades ljubav zajedno sa mnom a kada za
60. Zoran Vanev Tanga
farmerice ispod struka kolo je igrala kakva macka, to je bruka o, o, masala ref. 2x tanga, tanga, roze tanga sladja si od zrelog manga tanga, tanga, tanga roze ne dam da te drugi voze oci crne, kosa duga pala preko ramena kakva lutka, boli glava o, o, masala ref. 2x ref. 2x
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 17.02.2013 22:16

A gdzie tłumaczenie? 8O :oczko_usmiech:
Jak nie ma, to idę spać... :smo:
:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 22:16

Colonia - Mačka.

P1000013a [a].jpg

Laku noć svima - mačkama i ljudima. :) :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 22:22

Kilka gdzie w tekście macka mam, zaraz dam i posłuchamy czy jest macka :wink: :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 17.02.2013 22:25

Witam i na chwil kilka zapuszczam chorwackie nuty. :)
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 17.02.2013 22:26

Dobrej nocki żegnającym :papa: :papa:
Na mnie też już czas, dzięki DJ-u za nutki, dobranoc słuchającym.
Obrazek
:papa: :papa:
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 17.02.2013 22:28

A ja popatrzę kocimi oczętami

Obrazek
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 17.02.2013 22:31

I na mnie pora .
Dobranoc :wink: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 22:36

Laku noć śpioszkom :papa: a reszta słucha czy jest jakaś mačka :oczko_usmiech: :?:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 17.02.2013 22:38

Niektóre jednostki słuchają.. ;)
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 17.02.2013 22:39

Na dobranoc

ObrazekObrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 2541
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone