Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:37

Janusz Bajcer napisał(a):
Adam.B napisał(a):Chyba trzeba OFFnąc radyjko :(

Pomysłodawca i założyciel się wycofuje :wink: Adaś nie pękaj :D

Lat trochę masz więc pewnie tobie to rybka, ale żeby młodzież do grzechu namawiać na starcie życia, dowód dostał niedawno a już na złą drogę sprowadzony co za czasy.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2010 00:37

zebik napisał(a):
Adam.B napisał(a):
zebik napisał(a):
Adam.B napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.

Czy mamy z Adasiem przestać nadawać muzykę w radyjku :?:

Bo dalej nie wiem o co Wam chodzi.

Chyba trzeba OFFnąc radyjko :(

albo zalegalizować i po krzyku.

zebik mamy ci kwitek wysyłać , z zakupionego serwera? , bo nie rozumiem ? czy wklejać na forum skan "kwitku" że wykupujemy? :lol: :lol:

wklej do pierwszego postu na pierwszej stronie i po sprawie udowodnisz legalizm i spać będziesz spokojnie.

niedługo "powstanie temat czy nick mam legalny" "Jeśli zamierzasz się zarejestrować , najpierw skontaktuj się z Modem czy twój nick jest odpowiedni" :D :D :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2010 00:38

hm ? ja nie pękam i się nie wycofuje , źle odebrałeś post: )) : ) ModeratorQ :D
Ostatnio edytowano 16.01.2010 00:40 przez Adam.B, łącznie edytowano 1 raz
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2010 00:40

pasażer napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.
Czy mamy z Adasiem przestać nadawać muzykę w radyjku :?:
Bo dalej nie wiem o co Wam chodzi.

Oj nie, nie przestawaj . . . nie pękaj . . . szkoda wielka by była. . . myślałem, że zdradzisz czy masz jakieś pozwolenie, jak to się załatwia, ale z tego co piszesz to wynika że nie, bo nie musisz . . . ja po starej znajomości zaoferowałem się pomóc to sprawdzić, by wyjaśnić sprawę, ale też nie odpowiedziałeś . . . hmmm . . . jak byś osobno to pytanie zadał to dwa punkty więcej na liczniku by przybyły. . . widzisz. . . nie pomyślałeś.

ehhh http://serweryradiowe.pl/index.html :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:41

Adam.B napisał(a):
zebik mamy ci kwitek wysyłać , z zakupionego serwera? , bo nie rozumiem ? czy wklejać na forum skan "kwitku" że wykupujemy? :lol: :lol:

Adam ..spoko tylko czy to pozwala Ci puszczać muzykę nie płacąc za nią :?: :?: W tym momencie to nie chodzi o to czy ma grac czy nie..dla mnie to bez znaczenia..tylko jak to jest z tym , niestety takim jakim mamy prawem w związku.... bo wydaje mi się ze opłacony masz tylko serwer..po prostu wyjaśnic i tyle...pozdrav
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 00:45

Kolego Zebiku i Pasażerze, a kto Wy jesteście, że mam się Wam tłumaczyć, słuchać Waszych rad i zrobić to co sobie życzycie :D

To już moja ostatnia odpowiedź w tym temacie do Was :D

Piszcie sobie co chcecie w temacie, ode mnie IGNORA macie :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:46

Janusz Bajcer napisał(a):Kolego Zebiku i Pasażerze, a kto Wy jesteście, że mam się Wam tłumaczyć, słuchać Waszych rad i zrobić to co sobie życzycie :D

Gdzie napisaliśmy, że chcemy od Ciebie wyjaśnień czy tłumaczeń... nie przypominam sobie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 00:49

Adam.B napisał(a):

Zmam Cię łobuzie :wink: i wiem, że nie pękasz, Emotikonek nie czytasz :wink: :D
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 16.01.2010 00:54

LAKU NOĆ :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:55

Adam.B napisał(a):

Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 24, poz. 83).

Art. 115. 1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega karze pozbawienia wolności do lat 2, ograniczenia wolności albo grzywny.

Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia.

1) wyrażone słowem, symbolami matematycznymi, znakami graficznymi (literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne oraz programy komputerowe),

2) muzyczne i słowno-muzyczne,
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.01.2010 00:57

Janusz Bajcer napisał(a):Piszcie sobie co chcecie w temacie, ode mnie IGNORA macie :idea:

nie dziwi

.
Ostatnio edytowano 16.01.2010 01:20 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:57

Janusz Bajcer napisał(a):Kolego Zebiku i Pasażerze, a kto Wy jesteście, że mam się Wam tłumaczyć, słuchać Waszych rad i zrobić to co sobie życzycie :D

jeżeli chodzi o mnie to w sumie nie za bardzo wiem co odpisać....może napiszę tak..a kim Ty jesteś.. :?: :?: po co ta agresja i zdenerwowanie...
:?: :?:
jak od Ciebie Janusz (jako moda) spodziewałem się o wiele więcej niż to co napisałeś..ale trudno
Ostatnio edytowano 16.01.2010 01:00 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 01:17

lubelski napisał(a):jeżeli chodzi o mnie to w sumie nie za bardzo wiem co odpisać....może napiszę tak..a kim Ty jesteś.. :?: :?: po co ta agresja i zdenerwowanie...
:?: :?:

Gzie Ty Andrzeju widzisz w mojej odpowiedzi agresję i zdenerwowanie, jak każde zdanie zakończone jest śmiejącą się mordką :D

Na GG Ci napisałem, że będę grał do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej :wink: Myślę, że Adaś też. :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 01:19

piotrf napisał(a):LAKU NOĆ :papa:

LAKU NOĆ wierny słuchaczu :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.01.2010 08:29

Czyżby kolega Janusz zatracił na chwilę czujność rewolucyjną, że tak się wypowiada. Mnie już w tym roku zdarzyło się "przesilenie". Zakończyło się żółtą kartką. No ale kolega nie winien ulegać emocjom. Pozdrawiam kolegę Janusza.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 254
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone