Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 15.01.2010 23:49

lubelski napisał(a):.... w ten sposób to każde prawo można nagiąć..ale czy o to chodzi Piotrze...

Andrzeju . . . a czy jako zwykli zjadacze chleba nie powinniśmy płacić za muzykę jaką publicznie odtwarzają nasze telefony komórkowe :?:

:D Nie chodzi o łamanie prawa . Ale ". . . czy zawsze prawo prawem jest prawym . . ."
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2010 23:51

piotrf napisał(a):
lubelski napisał(a):.... w ten sposób to każde prawo można nagiąć..ale czy o to chodzi Piotrze...

Andrzeju . . . a czy jako zwykli zjadacze chleba nie powinniśmy płacić za muzykę jaką publicznie odtwarzają nasze telefony komórkowe :?:

:D Nie chodzi o łamanie prawa . Ale ". . . czy zawsze prawo prawem jest prawym . . ."

Piotr no niestety ale to nie to samo. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2010 23:52

piotrf napisał(a):

..w moim gra van Halen za który zapłaciłem sms-sem 2.44..... kupiony od operatora...nie ja ten temat tu zacząłem.....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.01.2010 23:54

Dla "nocnych marków" audycja "Grad Zadar u pjesme" :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 15.01.2010 23:55

Interseal napisał(a):Nie słucham, nie znam się, nie wypowiadam, mnie nie wadzi, ale....
Janusz Bajcer napisał(a): Jeśli radio będzie przeznaczona dla najbliższych (rodzina i znajomi)...

...ale Janusz, biorąc pod uwagę 20 tys. zalogowanych użytkowników, to jest to chyba druga pod względem liczebności "Rodzina Radia" w Polsce :wink: :D i jak to mówią "elektorat z którym trzeba się już liczyć"
Pozdrawiam
Interseal M.

hehe. . . kilku w Cro też się znajdzie, to już emisja na skalę europejską . . . pogratulować zdrowia . . . chyba za bardzo sobie Janusz wziął do serca "Idźcie i rozmnażajcie się" :lool:

Janusz, jesteś zainteresowany dokładnie to sprawdzić, by rozwiać wszystkie wątpliwości?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 00:13

Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.

Czy mamy z Adasiem przestać nadawać muzykę w radyjku :?:

Bo dalej nie wiem o co Wam chodzi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:18

lubelski napisał(a):
Interseal napisał(a):Nie słucham, nie znam się, nie wypowiadam, mnie nie wadzi, ale....

Pozdrawiam
Interseal M.

..i tu się z Tobą zgadzam w 100%..tylko gdyby nie było tematu Rysia......

tu masz moją odpowiedź....
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2010 00:21

Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.

Chyba trzeba OFFnąc radyjko :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:22

Adam.B napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.

albo zalegalizować i po krzyku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 00:29

Dawno w radyjku nie było MPT, więc za chwilę zaśpiewa 4 piosenki na zakończenie audycji dla nocnych marków :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2010 00:30

zebik napisał(a):
Adam.B napisał(a):

zebik mamy ci kwitek wysyłać , z zakupionego serwera? , bo nie rozumiem ? czy wklejać na forum skan "kwitku" że wykupujemy? :lol: :lol:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 16.01.2010 00:31

:D :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2010 00:32

Adam.B napisał(a):Chyba trzeba OFFnąc radyjko :(

Pomysłodawca i założyciel się wycofuje :wink: Adaś nie pękaj :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.01.2010 00:32

Oj nie, nie przestawaj . . . nie pękaj . . . szkoda wielka by była. . . myślałem, że zdradzisz czy masz jakieś pozwolenie, jak to się załatwia, ale z tego co piszesz to wynika że nie, bo nie musisz . . . ja po starej znajomości zaoferowałem się pomóc to sprawdzić, by wyjaśnić sprawę, ale też nie odpowiedziałeś . . . hmmm . . . jak byś osobno to pytanie zadał to dwa punkty więcej na liczniku by przybyły. . . widzisz. . . nie pomyślałeś.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:32

Adam.B napisał(a):
zebik napisał(a):
Adam.B napisał(a):

zebik mamy ci kwitek wysyłać , z zakupionego serwera? , bo nie rozumiem ? czy wklejać na forum skan "kwitku" że wykupujemy? :lol: :lol:

wklej do pierwszego postu na pierwszej stronie i po sprawie udowodnisz legalizm i spać będziesz spokojnie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 253
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone