cronaturki napisał(a):Dobranoc Kasiu
ej cronaturki- ja to zawsze mam z Wami problem...no bo nigdy nie wiem jak sie zwracac do Was ...liczba mnoga ...czy pojedyncza ...a jak pojedyncza to jaki ...rodzaj...
cronaturki napisał(a):Dobranoc Kasiu
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):z Macedonii ale....ladnie spiewa(mialam nadzieje Januszku , ze sie nie dopatrzysz... )
Sprawdziłem z ciekawości skąd - ale nie sposób wszystkich wyłapać do szafy, a w pierwszej kolejności wyłapuję chorwackich wykonawców - uzupełniam dyskografię tych "starszych" znanych i tych nowszych rozpoczynających kariery.
ZAJEC napisał(a):Jako że nie będzie radyjka 25.12 to proponuję połączyć z Vinko solenizanta z 25.12
agapi napisał(a):cronaturki napisał(a):Dobranoc Kasiu
ej cronaturki- ja to zawsze mam z Wami problem...no bo nigdy nie wiem jak sie zwracac do Was ...liczba mnoga ...czy pojedyncza ...a jak pojedyncza to jaki ...rodzaj...
agapi napisał(a):cronaturki napisał(a):Dobranoc Kasiu
ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako że nie będzie radyjka 25.12 to proponuję połączyć z Vinko solenizanta z 25.12
Solenizant z 25.12 zaśpiewa 26.12
No to siem cieszem .nawet bardzo
cronaturki napisał(a):Janusz... toć się przedstawiliśmy
być może nie widać a wiec cronaturki to Ania i Szymek
cronaturki napisał(a):Janusz... toć się przedstawiliśmy być może nie widać a wiec cronaturki to Ania i Szymek
co do słuchania - większości muzykogrania słuchamy razem
Janusz Bajcer napisał(a):cronaturki napisał(a):Janusz... toć się przedstawiliśmy być może nie widać a wiec cronaturki to Ania i Szymek
co do słuchania - większości muzykogrania słuchamy razem
Widocznie zapomniałem ale już zapamiętam