jolek napisał(a):Witam crosłuchaczy
Za przywitanie Jola też trzy piosenki dostanie
jolek napisał(a):Witam crosłuchaczy
bblu napisał(a):Ja również witam DJ Mikołajka i Rodzinkę w ten świąteczny wieczór
Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Miecia napisał(a):tak sobie pomyślałam........ale wszyscy ode mnie odpoczną na forum
Będzie Ciebie brakowało, ale to tylko parę dni. Czy jedziesz zaopatrzyć się w koronki
Kiedyś miałam koronki, ale teraz nie wiem
chyba, że coś przy okazji będzie pod ręką
Janusz Bajcer napisał(a):bblu napisał(a):Ja również witam DJ Mikołajka i Rodzinkę w ten świąteczny wieczór
Z ładnie przywitanie Mikołaj pyta: jakie trzy piosenki mam poszukać dla Bożenki
bblu napisał(a):Weż ze sobą szydełko , podpatrzysz i sama jakieś rękodzieło stworzysz
Janusz Bajcer napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Skoro Januszku jesteś dziś Mikołajem to poproszę o prezenty w postaci trzech wesołych piosenek.
Już lecą
Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Oj, Bożenko, dawno dawno temu.......jak bajka brzmi posługiwałam się tym sprzętem
do tego tak skutecznie, że wbiłam sobie w dłoń
a podpatrywałam już nie raz, znam technikę, tylko, że......nie chciałoby mi się tak dłubać
bblu napisał(a):Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Oj, Bożenko, dawno dawno temu.......jak bajka brzmi posługiwałam się tym sprzętem
do tego tak skutecznie, że wbiłam sobie w dłoń
a podpatrywałam już nie raz, znam technikę, tylko, że......nie chciałoby mi się tak dłubać
Z tym szydełkiem żartowałam , w górach to trzeba pochodzić albo narty, sanki...
agapi napisał(a):Asia..tylko zeby cie tam nie zasypalo...
i predko wracaj bo strasznie smutno bedzie bez Ciebie...
agapi napisał(a):Witajcie....
a ja zapomnialam, ze dzisiaj ...Mikolaj...
(a nie wiedzialam ze i Dzien Aniola:) )