Janusz Bajcer napisał(a):papuga007 napisał(a):a ja już napisałam do Janusza
Przeczytałem, odpisałem i zapraszam kuzynkę Jolę do słuchania
kuzynka słucha
papuga007 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):papuga007 napisał(a):a ja już napisałam do Janusza
Przeczytałem, odpisałem i zapraszam kuzynkę Jolę do słuchania
kuzynka słucha
papuga007 napisał(a):dobranoc, na dzisiaj dziękuję , dobrej zabawy jutro Wam życzę
papuga007 napisał(a):dobranoc, na dzisiaj dziękuję , dobrej zabawy jutro Wam życzę
Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo prosto - na maila wysłać adres, jak wrócę ze spotkania, płytkę nagram i wyślę
Sylwetka&Gienuś napisał(a):No tak ja tu gadu gadu, ale czas i na mnie, bo rano choć wolne.. to trzeba wstać wcześnie .... bo co się nie robi dla dzieci
jutro ostatni 6 etap w "małej lidze" (młody płynie) 100 dowolny i 200 zmienny ...
Dobrej nocki Rodzinko
Choć posłucham jeszcze
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo prosto - na maila wysłać adres, jak wrócę ze spotkania, płytkę nagram i wyślę
Wysłałam tylko jak ja się odwidzięczę
Miecia napisał(a):Powodzenia w zawodach dla młodego
dobrej nocki
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Miecia napisał(a):Powodzenia w zawodach dla młodego
dobrej nocki
Oj emocje będą bo to ostatnie "rocznikowo" zawody dla niego a od następnego sezonu przechodzi do "dużej" ligi
Dużym minusem jest to że właśnie walczymy" z przeziębieniem ..... temp + gardło ....
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo prosto - na maila wysłać adres, jak wrócę ze spotkania, płytkę nagram i wyślę
Wysłałam tylko jak ja się odwidzięczę
Adresik jest więc w przyszłym tygodniu płytka powinna polecieć
Miecia napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):Miecia napisał(a):Powodzenia w zawodach dla młodego
dobrej nocki
Oj emocje będą bo to ostatnie "rocznikowo" zawody dla niego a od następnego sezonu przechodzi do "dużej" ligi
Dużym minusem jest to że właśnie walczymy" z przeziębieniem ..... temp + gardło ....
to będę mocno trzymała kciuki
od której do której trzymać