agapi napisał(a):Witajcie:)
...to sie nazywa wlaczyc Radyjko w odpowiednim momencie....chyba jakas ...telepatia
Słusznie poczułam, że pachnie Kasią Witaj na pokładzie
DJu, wrzuć coś energetycznego Alena I.
Miecia napisał(a):Witam Rodzinkę
ps. a tak przy okazji......te Januszowe śniegowe piosenki ze świętami mi się kojarzą
bo u mnie śniegu ni grama
Miecia napisał(a):ps. a tak przy okazji......te Januszowe śniegowe piosenki ze świętami mi się kojarzą
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):bo u mnie śniegu ni grama
to tak jak u mnie...
sniegu nie widac..ale za to janiolkow placzacych cale stado chyba zawislo i ...pada
jolek napisał(a):agapi napisał(a):Witajcie:)
...to sie nazywa wlaczyc Radyjko w odpowiednim momencie....chyba jakas ...telepatia
Słusznie poczułam, że pachnie Kasią Witaj na pokładzie
DJu, wrzuć coś energetycznego Alena I.
jolek napisał(a):DJu, wrzuć coś energetycznego Alena I.
Janusz Bajcer napisał(a):Miecia napisał(a):ps. a tak przy okazji......te Januszowe śniegowe piosenki ze świętami mi się kojarzą
"Zimowe" i "śniegowe" piosenki w czasie prawdziwej zimy będą grane - dzisiaj tylko "śniegowe"
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):bo u mnie śniegu ni grama
to tak jak u mnie...
sniegu nie widac..ale za to janiolkow placzacych cale stado chyba zawislo i ...pada
szczęśliwie żadne janiołki nie płaczą......ino jakoś tak chyba mleka nie chciały i mnie nad Piernikowo rozlały
agapi napisał(a):...hmmm...a jak prawdziwej zimy nie bedzie..... toz to co rusz jakies anomalia ...
Janusz Bajcer napisał(a):
Wrzuciłem "Ti si moja explozija" i "Sve to je rock n roll"
agapi napisał(a):
...hmmm...a jak prawdziwej zimy nie bedzie..... toz to co rusz jakies anomalia ...
Miecia napisał(a):wprawdzie do baru zabrać miałam .....ale może coś ktoś wybierze
a tak przy okazji, niech te janiołki idą sobie gdzie dalej