marieta napisał(a):oh dzięki ogromne:)
kada jednom ovom zafalim se tilu jest super ale jednak od Roncevica - Rastanak bez suza , darze wyjątkową sympatią
Jurek napisał(a):Adamie, jesteśmy pełni podziwu ,że mimo tak młodego wieku jesteś miłośnikiem muzyki, która nie koniecznie podoba się młodzieży,no chyba, że na zlotach czapki z głów!!!
Elaj203 napisał(a):Jurek napisał(a):Adamie, jesteśmy pełni podziwu ,że mimo tak młodego wieku jesteś miłośnikiem muzyki, która nie koniecznie podoba się młodzieży,no chyba, że na zlotach czapki z głów!!!
dołączamy się do "czapki z głów"
Adam.B napisał(a):Jurek napisał(a):Adamie, jesteśmy pełni podziwu ,że mimo tak młodego wieku jesteś miłośnikiem muzyki, która nie koniecznie podoba się młodzieży,no chyba, że na zlotach czapki z głów!!!
a jakie pisoenki mają mi się kojarzyć z Dalmacją ; ) jak nie np Ribari , chyba Mpt mi nie przypomni Dalmacji
Dla mnie Jurek , Dalmatyńska Muzyka , to jedna z tych rzeczy które są wyjątkowe , i w dużym stopniu dodają ; ) uroku , słuchając np "Ribari" w jakieś Konobie eh i patrzeć na Jadran , bezcenne