![Laughing :lol:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_lol.gif)
![Obrazek](http://img859.imageshack.us/img859/1434/blackguitarrose.jpg)
Miecia napisał(a):To udało nam się wstrzelić w te same klimaty
jolek napisał(a):Żeby nie było za słodkoTifa Baraba, poproszę
maniust napisał(a):Miecia napisał(a):To udało nam się wstrzelić w te same klimaty
Niom....![]()
Chociaż w zasadzie dla mnie to nie "strzał" , bo Mladen jest moim ulubionym wykonawcą , którego słucham najczęściej![]()
Jak już kiedyś pisałem w temacie radyjka "Vitar nek puse" to najbolja pjesma Mladena.
Mladen ma fantastyczne nutki i głos .......który kojarzy mi się z Dalmacją.
Piosenek o Dalmacji też wydał sporo i tych mogę słuchać non stop.
ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinkę,właśnie Rodzinka wyszła wiec psłucham z Wami.Tylko więcej Asiu nie strzelaj bo ja nie obyty ze strzelaniem i mam boja
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinkę,właśnie Rodzinka wyszła wiec psłucham z Wami.Tylko więcej Asiu nie strzelaj bo ja nie obyty ze strzelaniem i mam boja
Nie będę![]()
Nie wiedziałam, że się huku boisz![]()
![]()
Dzięki, przesyłka cała i zdrowa![]()
Bozence też przy okazjihvala
A z Tobą Zbyszku mam do pogadania, na osobności![]()
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinkę,właśnie Rodzinka wyszła wiec psłucham z Wami.Tylko więcej Asiu nie strzelaj bo ja nie obyty ze strzelaniem i mam boja
Nie będę![]()
![]()
Ooooo na osobności czemu nie ,ale byleby Zosia się nie dowiedziala bo wie,ze lubię blondynki
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinkę,właśnie Rodzinka wyszła wiec psłucham z Wami.Tylko więcej Asiu nie strzelaj bo ja nie obyty ze strzelaniem i mam boja
Nie będę![]()
![]()
Ooooo na osobności czemu nie ,ale byleby Zosia się nie dowiedziala bo wie,ze lubię blondynki
Jak lubisz - będzie łatwiej się dogadać![]()
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jestem gotów do rozmowy na skrzynce
a wiadomość dostał, na skrzynkę
Tak teraz odczytałem bo wcześniej nie zagłądałem.Odp. brzmi-40