ZAJEC napisał(a):darek1 napisał(a):agapi napisał(a):darek1 napisał(a):Co tam moja sedeczna Koleżanko Aqapi, co też słychać u koleżanki w życiu i miłości No co
wow......normalnie mnie zaskoczyles...
Skoro pytasz.. -a dziekuje,niczego sobie ...z gorki
..widze ,ze i Kolega Darek1 chorwackiej muzy posluchac lubi
Dziękuję, czasami tak.
To proponuje przy okazji słuchania muzyczki pogłębiać wiadomości z falerystyki
AndrzejJ. napisał(a):szary779 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):AdamB nie dał Januszowi kluczy do swojego domu jak poszedł do pierdla,tylko Janusz mu je zabrał i się rozgościł jak w swoim ....jakbym to w skrocie ujął.
A skąd wiesz,że nie dał Z pewnością mają kontakt ze sobą, a zresztą jest wiele tematów w których założyciela nie ma na forum od dawna a tematy żyją własnym życiem.Janusz od dawna jest głównym Dj a Adam zadowalał się rolą drugoplanową więc nie ma o czym deliberować.
EOT
Niech Janusz powie czy mu dał? To nie jest zwykły temat,a Ty traktujesz to tak jakby ktos kto nalewał piwo w moim browarze został nagle właścicielem bo mnie chwilę nie będzie.
Temat i pomysł nie jest wartością intelektualną ,a widać go tak samo jak zdjecie.I słychać.
Adam.B&Gosia napisał(a):
CROPELKOWE RADIO jest radiem rodzinnym i prezentuje na antenie utwory o obniżonej jakości dźwiękowej (do 64 kbps stereo) w celu popularyzacji ich autorstwa oraz zachęcenia słuchaczy do zakupu oryginalnego nośnika z muzyką prezentowanych wykonawców,
co jest zgodne z ustawą o prawie autorskim z dnia 1 sierpnia 2000 roku.
Nasze radio puszcza muzykę dla relaksu słuchaczy.
Nie rozpowszechniamy muzyki dla celów komercyjnych.
Nie pobieramy żadnych wynagrodzeń z racji działalności radia.
Nadajemy tylko dla Rodziny i Przyjaciół
Janusz Bajcer napisał(a):Za chwile SKORO - ale dopiero siedem piosnek podano, kto jeszcze nie podał
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za chwile SKORO - ale dopiero siedem piosnek podano, kto jeszcze nie podał
..ja nie podalam ale dzisiaj jakas taka...''nieprzygotowana ''jestem ...mozesz wybrac za mnie,prosze....
bblu napisał(a):Kochany DJ Januszku! Tak znowu pięknie grasz, ta muzyka koi nasze serca.
Chyba należy Ci się medal!