Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 20:43

szary779 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Zostawiliście Go samego tak nie postępują przyjaciele i rodzina.
Nie jesteście jego sędziami tylko podobno tym co napisałem powyżej.

Kiedyś w temacie o Ante Gotovinie napisałem,że jeśli jest wina musi być kara.Tutaj jest identiko. Popełnił błąd i został ukarany ale m/z powinien dostać szansę na poprawę i zapewne wróci.Dajmy spokój tematowi wypijmy po browarku i posłuchajmy dobrej muzy.

Jest wina?Jest kara?A wasze wsparcie gdzie?Ważne żeby po browarku i dobra muza ,której wogóle nie rozumiecie jak tak postepujecie.A jak nie ma winy ,a jest kara?
AdamB nie dał Januszowi kluczy do swojego domu jak poszedł do pierdla,tylko Janusz mu je zabrał i się rozgościł jak w swoim ....jakbym to w skrocie ujął.
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 17.04.2012 20:45

dasuch napisał(a):
szary779 napisał(a):...wypijmy po browarku i posłuchajmy dobrej muzy.

a łiskacza mozna?

ja to piję z żalu bo mnie Janusz nie zauważył :cry: :cry: :cry:

Pij łiskacza i zamawiaj pjesmy z mojej puli- należy Ci się :D a ja poproszę o Skoro-Tamburasi pokraj Dunava
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2012 20:45

ZAJEC napisał(a):
agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):
darek1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Propozycja na dzisiejszy :lol:
Rodzinka podaje po jednej piosence Miroslava Skoro :lol:
Moja pierwsza to "Milo moje" - czekan na kolejne dziesięć, kto pierwszy ten lepszy :wink: :lol:

Ty to Janusz w życiu potrafisz się ustawić. Wszędzie cię pełno, na forum, na zjazdach, koncertach rockowych i innych tam wiejskich zabawach tanecznych, winiarniach, browarach mitp.

tutaj też Ciebie przygnało :evil:

...a ja pomyslalam ,ze darek1 to chyba jakis...zadrosnik niesamowity jest... :lol:

Nie Kasiu to czepialski jest :!:

no ale...niech sie mi DJ nie czepia... :evil:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.04.2012 20:47

Co tam moja serdeczna Koleżanko Aqapi słychać w życiu i miłości :idea: :idea: :idea: No co :idea: :idea: :wink: :D :wink:
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 17.04.2012 20:52

AndrzejJ. napisał(a):AdamB nie dał Januszowi kluczy do swojego domu jak poszedł do pierdla,tylko Janusz mu je zabrał i się rozgościł jak w swoim ....jakbym to w skrocie ujął.

A skąd wiesz,że nie dał :?: Z pewnością mają kontakt ze sobą, a zresztą jest wiele tematów w których założyciela nie ma na forum od dawna a tematy żyją własnym życiem.Janusz od dawna jest głównym Dj a Adam zadowalał się rolą drugoplanową więc nie ma o czym deliberować.
EOT
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2012 20:52

darek1 napisał(a):Co tam moja sedeczna Koleżanko Aqapi, co też słychać u koleżanki w życiu i miłości :idea: :idea: :idea: No co :idea: :idea: :wink: :D :wink:

wow...:)...normalnie mnie zaskoczyles... :wink:
Skoro pytasz.. :lol: -a dziekuje,niczego sobie ...z gorki :wink:

..widze ,ze i Kolega Darek1 chorwackiej muzy posluchac lubi :lol: :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.04.2012 20:53

szary779 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):AdamB nie dał Januszowi kluczy do swojego domu jak poszedł do pierdla,tylko Janusz mu je zabrał i się rozgościł jak w swoim ....jakbym to w skrocie ujął.

A skąd wiesz,że nie dał :?: Z pewnością mają kontakt ze sobą, a zresztą jest wiele tematów w których założyciela nie ma na forum od dawna a tematy żyją własnym życiem.Janusz od dawna jest głównym Dj a Adam zadowalał się rolą drugoplanową więc nie ma o czym deliberować.
EOT

janusz żywemu nie przepuści. Ten typ tak ma, władzy nie odda niczym Leonid Breżniew - Sekretarz Generalny Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.04.2012 20:54

agapi napisał(a):
darek1 napisał(a):Co tam moja sedeczna Koleżanko Aqapi, co też słychać u koleżanki w życiu i miłości :idea: :idea: :idea: No co :idea: :idea: :wink: :D :wink:

kolega darek1..... raczej pisać lubi :lol: :lol: :lol:
uważaj :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.04.2012 20:54

agapi napisał(a):

Dziękuję, czasami tak.
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 17.04.2012 20:55

Kolega Darek1 to lubi się czepiać a cromuzyczkę ma w doopie :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2012 20:55

Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):

no to tak jak ja.... :lol: ..tylko styl inny mamy :wink:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.04.2012 20:56

agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):

no to tak jak ja.... :lol: ..tylko styl inny mamy :wink:

oj...... i to bardzo :wink: :lol: :lol: :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 20:58

szary779 napisał(a):

EOT

Niech Janusz powie czy mu dał? To nie jest zwykły temat,a Ty traktujesz to tak jakby ktos kto nalewał piwo w moim browarze został nagle właścicielem bo mnie chwilę nie będzie. :D
Temat i pomysł nie jest wartością intelektualną ,a widać go tak samo jak zdjecie.I słychać.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 17.04.2012 21:02

darek1 napisał(a):
agapi napisał(a):

Dziękuję, czasami tak.

To proponuje przy okazji słuchania muzyczki pogłębiać wiadomości z falerystyki :lol:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.04.2012 21:05

ZAJEC napisał(a):To proponuje przy okazji słuchania muzyczki pogłębiać wiadomości z falerystyki :lol:

darek1 nie ma na to czasu :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 1484
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone