ZAJEC napisał(a):Mam pytanko czy ktoś z Rodzinki wie jaki tytuł nosiła pierwsza piosenka grana w radyjku
"Dobra vecer"
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):A Kasia piosenek nie podaje
Kasia to by chciala te trzy pierwsze co DJ Januszek puscil na poczatku...
Jak mozna oczywiscie...
ZAJEC napisał(a):Jola już się bój jażeli to nie jest prawda ,mnie chodziło o w ogóle a nie dzisiaj
ZAJEC napisał(a):Mam pytanko czy ktoś z Rodzinki wie jaki tytuł nosiła pierwsza piosenka grana w radyjku
jolek napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jola już się bój jażeli to nie jest prawda ,mnie chodziło o w ogóle a nie dzisiaj
Zbyszku, dziś akurat nie słyszałam pierwszej, ale codziennie, jak włączam, słyszę "Dobra vecer", nawet kilka razy, zanim maszyneria zaskoczy Mam się czego obawiać? Chyba nie z Twojej strony
jolek napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jasne ,że masz sie czego obawiać bo jeżeli to nie jest prawda to zostaniesz ukarana naganą w jadłospisie bez wpisania do akt
I kto mi teraz udowodni, że to nieprawda? Nawet DJ nie pamięta
jolek napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jasne ,że masz sie czego obawiać bo jeżeli to nie jest prawda to zostaniesz ukarana naganą w jadłospisie bez wpisania do akt
I kto mi teraz udowodni, że to nieprawda? Nawet DJ nie pamięta
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):A Kasia piosenek nie podaje
Kasia to by chciala te trzy pierwsze co DJ Januszek puscil na poczatku...
Jak mozna oczywiscie...
Mam rozumieć, że chodzi o piosenki które śpiewała Minea
agapi napisał(a):tak...ale tytulow ...nie wiem...
Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Mam pytanko czy ktoś z Rodzinki wie jaki tytuł nosiła pierwsza piosenka grana w radyjku
Adaś dokładnie nie pamięta, ale chyba to było "Neka se drugi raduju"