bblu napisał(a):Witam Rodzinkę!
Czy Oliver może być w duecie?
Może być
bblu napisał(a):Witam Rodzinkę!
Czy Oliver może być w duecie?
ZAJEC napisał(a):Moi drodzy wzorem ubiegłego roku ogłaszam ,ze nadszedł czas opłacenie cropelkowego abonamentu,dla tych którzy w ubiegłym roku nie słuchali radyjka to wyjaśniam iz jest to nasza składka dla Janusza na radyjko gdyz co miesiąc oplaca on serwer kwotą 15zł żeby radyjko mogło grać i w ubiegłym roku podjęliśmy decyzje ,ze te kwotę my opłacimy jako sluchacze radyjka .Policzylem ze jest nas około 20 kompów z muzyczką,to wychodzi średnio po około 10zl od kompa.Akcja jest oczywiście dobrowolma ,osoby ktore zechcą wpłacić tą kwote proszę o kontakt na moją skrzynke a ja podam numer konta do wpłacenia.Nie dotyczy to osób które będą na koncercie Gorana bo oni będą mogli wpłacic Januszowi bezpośrednio.
Jacek 206 napisał(a):ZAJEC napisał(a):Moi drodzy wzorem ubiegłego roku ogłaszam ,ze nadszedł czas opłacenie cropelkowego abonamentu,dla tych którzy w ubiegłym roku nie słuchali radyjka to wyjaśniam iz jest to nasza składka dla Janusza na radyjko gdyz co miesiąc oplaca on serwer kwotą 15zł żeby radyjko mogło grać i w ubiegłym roku podjęliśmy decyzje ,ze te kwotę my opłacimy jako sluchacze radyjka .Policzylem ze jest nas około 20 kompów z muzyczką,to wychodzi średnio po około 10zl od kompa.Akcja jest oczywiście dobrowolma ,osoby ktore zechcą wpłacić tą kwote proszę o kontakt na moją skrzynke a ja podam numer konta do wpłacenia.Nie dotyczy to osób które będą na koncercie Gorana bo oni będą mogli wpłacic Januszowi bezpośrednio.
Popieram, mail poszedł na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
czekam Zbyszku na odpowiedź.
bracik001 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kto jeszcze nie podał piosenki Olivera - ma dwie szanse
Proszę DJ o wybranie w moim imieniu. Coś słaby dzisiaj jestem...